Deze vijf zonnestraaltjes uit de FHM500 schijnen ook op Ibiza

jun 27 , 17:55 Girls
schermafbeelding 2024 06 27 om 125700
De zon schijnt fel, de beats pompen door de speakers en overal waar je kijkt zie je de meest adembenemende dames die losgaan alsof er geen morgen is. Ibiza is niet alleen een paradijs voor feestbeesten, maar ook een hotspot voor vrouwen die weten hoe ze moeten genieten van het leven. Van wilde poolparty's tot exclusieve strandclubs en geheime baaitjes – hier vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke zomer. Behalve de FHM500, die moet je van thuis meenemen. Dit is ook de laatste week dat je ‘m kan bestellen, doe dat dus nog snel!
Als je denkt aan een ultiem uitje vol zon, feest en bloedmooie vrouwen, dan is Ibiza de plek waar je wilt zijn. Dus pak je zwembroek, zonnebril en je beste moves, want op Ibiza is het altijd tijd voor een feestje! Deze FHM500 dames lusten er wel pap van, hoog tijd om ze nogmaals in het zonnetje te zetten. Dat is tevens de plek waar ze het liefst lijken te zijn.

Jessie Jazz Vuijk

De Ibiza Queen. Sinds kort officieel geïmmigreerd en is nu echte bewoonster van het eiland. Wanneer mogen wij op bezoek komen Jess?

Monica Geuze 

Komt zo nu en dan bij Kaj en Jess op bezoek, maar weet zelf ook maar al te goed te fijnste feestjes en hipste plekjes op te zoeken.

Luna Nieuwboer 

Gebruinde benen, witte bloesjes en lekker eten. Luna weet wel hoe ze moet genieten van haar verblijf op Ibiza. Wij genieten vanaf hier met haar mee!

Kelly Mexy 

Als we aan Ibiza denken, denken we al snel aan Kelly. Een paar weken geleden kwamen de foto’s voorbij op haar Instagram-pagina. Veel bikini’s, vers fruit en strand komen langs, mocht je dat nog niet gezien hebben, doe jezelf een plezier.

Kelly van der Minne 

De titel Ibiza Queen is helaas al vergeven, maar Kelly is de absolute prinses van het eiland. Ze weet de meest lekkere plekjes te vinden en aan ervaringen ontbreekt het ook niet. Wij smullen gezellig mee met haar Instagram-stories.
Delen met
Ook interessant