Dit zijn de 10 mooiste foto’s van Juultje Tieleman

jul 07 , 11:58 Girls
66851c03745b3
Juultje Tieleman staat dit jaar natuurlijk weer in de top 100 van de FHM500. Wij denken eerlijk gezegd ook dat deze knapperd daar gewoon een vast plekje moet krijgen. Wij krijgen geen genoeg van haar en jullie ook niet. Daarom laten wij je vandaag de tien mooiste foto’s van deze knappe blondine zien.
Met haar blonde lokken windt ze ongeveer iedereen om haar vinger. We zagen haar schitteren in Verliefd op Bali en schrijven natuurlijk wel eens over deze beauty. Zo kun je hier lezen dat ze niet alleen kennis heeft van lingerie en fashion, maar ook auto’s. Dan heb je ons natuurlijk al helemaal.

Juultje Tieleman

De 24-jarige Juultje staat al sinds 2018 in de FHM500 en heeft daarvan maar liefst vijf keer in de top 100 gestaan. Dit jaar weer, want ze veroverde plekje 81. Ze is lief, stoer, ambitieus, mega knap én sexy. In 2022 had ze zelfs een samenwerking met Hunkemöller voor een hele eigen lingerielijn, maar dat is jullie vast niet ontgaan. Waar roddelpraat het vaak genoeg op haar heeft gemunt, zullen wij gewoon altijd fan blijven van Juultje.

10 mooiste foto’s

Maar liefst 1.000.000 volgers op Instagram. Yup, het zijn echt zes nullen. Een getal waar wij van dromen. Als je zo naar haar foto’s kijkt, dan snappen wij wel dat je altijd up-to-date wil blijven Juultje haar Instagrampagina. De tien mooiste foto’s zoeken was voor ons nog een uitdaging, want we konden bijna niet kiezen. Toch hebben we ons uiterste best gedaan en hier zijn ze:
Delen met
Ook interessant