Deze onesie voor honden voorkomt dat het haarverlies in je huis belandt

redactie 19 Jun 2019 Entertainment

We houden allemaal zielsveel van onze honden, maar nu de zomer begint hebben ze toch wel één groot nadeeltje: het verliezen van haar. Heel veel haar. Nog meer dan dat je vriendin in het doucheputje achterlaat zelfs. Het bedrijf Shed Defender komt daarom met een onesie voor honden op te proppen waardoor je geen last hebt van al dat haarverlies. 

De kosten bedragen rond de 40 euro en voor dat geld heb je in ieder geen last meer van al die plukken haar overal. Bovendien is het ook een goed alternatief voor een lampenkap na een operatie. Als een hond ergens niet aan mag komen dan kun je het dier de onesie laten aantrekken.

The Shed Defender stops dogs sheeding!

Bovendien geeft het een lichte druk af op de huid van honden waardoor het goed zou helpen tegen nerveusheid. De diertjes voelen zich lekker behaaglijk in de strakke pakjes. Ideale oplossing als je even geen tijd hebt om je hond grondig te borstelen dus. Ook zou het goed helpen tegen teken en ander ongedierte. Een boswandeling terwijl het weer rond het vriespunt ligt is een stuk comfortabeler voor de beestjes in deze onesie. Welke hondenvriend moet dit hebben?

The Shed Defender stops dogs sheeding!
Reageer op artikel:
Deze onesie voor honden voorkomt dat het haarverlies in je huis belandt
Sluiten