De OnePlus Bullets Wireless is de ideale combinatie tussen comfort en prima geluid

Soms is het even heerlijk om je af te sluiten van de wereld. Dat kun je bijvoorbeeld doen door een portie muziek je oren in te slingeren. Wij hebben de nieuwe oortjes OnePlus Bullets Wireless getest en we zijn aangenaam verrast. Met name over het ideale comfort voor de lekkerste luisterervaring. We vertellen je waarom.

Voor ons is muziek heel erg belangrijk. Als je dan naar je werkt rijdt wil je hard ‘Killing in the Name’ schreeuwen om even die frustratie van het opstaan in de morgen kwijt te krijgen. Het is dan wel fijn als dat je kwaliteit een beetje fatsoenlijk klinkt. Als je collega dan opbelt waar je nu blijft, wil je ook luid en duidelijk in handsfree modus uitleggen dat je vanmorgen je nest weer eens lastig uit kwam. Daarvoor zijn oortjes een extreem handig middel. Communiceren en ook nog eens genieten.

OnePlus Bullets Wireless
Foto: OnePlus

Klantastisch

Laten we beginnen met het geluid, want dat is toch wel een cruciaal dingetje bij oortjes. Het geluid van de OnePlus Bullets Wireless is hartstikke prima. Het is niet de kwaliteit van een echte koptelefoon, maar voor earplugs als deze kun je echt goed alle klanken in de muziek horen, van hoge treble tonen tot diepe bassen. Wat ook belangrijk is dat de bass goed ingesteld is. Die is prima hoorbaar en niet te zacht of te hard wat je wel vaker hebt bij oortelefoons.

Vallen niet uit

Dan komt natuurlijk het uiterlijk en de handigheid. Als je de OnePlus Bullets Wireless koopt, krijg je er drie doppensetjes bij. Het mechanisme bestaat uit drie delen: de bullets zelf, de rubberen vleugeltjes voor in je oorschelp en de ronde rubberen plopjes voor in je oren. Die laatste twee kun je helemaal aanpassen op jouw oren. Wij hebben altijd al last gehad van die oortjes die de hele tijd uitvielen of half in onze oren staken. Lag misschien ook een beetje aan onze extravagante oren, maar de Bullets vallen nu nooit meer uit. Je kunt simpel de beste vleugeltjes en plopjes kiezen voor een optimale luisterervaring. Ideaal trouwens ook met het sporten, want ze vallen er echt nooit uit.

OnePlus Bullets Wireless
Foto: OnePlus

Magnetisch

Via een nekband leg je de Bullets in je nek en dat is echt heel chill. Die is zo al gevouwen, zodat ‘ie meteen goed ligt. Het puntje waar wij van opkeken was dat de oortjes magnetisch zijn. Als je ze af doet, klikken de twee oortjes zich aan elkaar vast en schakelen ze zich automatisch uit. Dat scheelt weer accu en zo kunnen ze langer mee. Je muziek wordt ook meteen gepauzeerd.

Oplaadcheetah

Over accu gesproken, dat ding laadt mega snel op, net als de OnePlus 6. Als je ‘m 10 minuutjes aan de oplader legt, kun je de rest van de dag non-stop het hele repertoire van Metallica luisteren. De batterijduur van de OnePlus Bullets Wireless vonden we wel wat minder. Anderhalve dag ging ‘ie maximaal mee (maximale capaciteit van 8 uur gebruik). De oplaadtijd is daarentegen wel weer bewonderenswaardig, want in 10 minuten heb je genoeg power voor 5 uur gebruik. Daar scoort ‘ie dan wel weer volle punten mee.

OnePlus Bullets Wireless
Foto: OnePlus

 

Het gaat keihard regenen

Een ander extraatje is de handige Google Assistant of Siri-functie. Dichtbij je oorschelp hangt daar het bekende next/pauze/back-knopje. Als je het middelste knopje even indrukt, start ‘ie automatisch Google Assistant of Siri. Zo kun je gemakkelijk zonder je phone te pakken weten hoe laat het is, wat het weer wordt of je schoonouders bellen om te zeggen dat je niet naar het koffiekransje kunt komen omdat je stiekem met je maten gaat chillen. Net als de OnePlus 6 kunnen de Bullets tegen een beetje water. We raden je niet aan om ermee de Atlantische oceaan mee over te zwemmen, maar een beetje regen kan ‘ie prima verdragen.

Conclusie

Al met al en kijkend naar de prijs (69 euries) is het echt een prima headset. Ze zitten prima, het geluid is goed, je kunt ze aanpassen aan je oren en hij laadt nog sneller op dan een Golden Retriever een bak spaghetti naar binnen werkt. Dat maakt deze Bullets van OnePlus tot een headset die we zeker kunnen aanbevelen. Hier kun je jouw OnePlus Bullets Wireless bestellen.

OnePlus Bullets Wireless
Foto: OnePlus

In samenwerking met OnePlus

Reageer op artikel:
De OnePlus Bullets Wireless is de ideale combinatie tussen comfort en prima geluid
Sluiten