1. Home
  2. Ontwerp je eigen tegeltje op Tegeltjes.com

Ontwerp je eigen tegeltje op Tegeltjes.com

04 sep , 14:18 Nieuws
schermafbeelding 2024 09 04 om 142029
Een persoonlijk tegeltje is een verrassend en blijvend cadeau, perfect voor allerlei gelegenheden zoals verjaardagen, een grapje onder vrienden, of een speciaal moment zoals een pensioen. Bij Tegeltjes.com heb je de mogelijkheid om je eigen tegeltje te ontwerpen met een tekst of foto die helemaal bij de gelegenheid past. In deze gids lees je alles wat je moet weten over het ontwerpen van een uniek tegeltje.

Waarom kiezen voor een persoonlijk tegeltje?

Een tegeltje met eigen ontwerp is veel meer dan zomaar een cadeau. Het is een creatieve manier om je gevoelens, humor of waardering te uiten. Wat dacht je van een tegeltje met een grappige tekst voor een collega die met pensioen gaat, of een liefdesverklaring voor je partner op jullie jubileum? Ook voor verjaardagen zijn persoonlijke tegeltjes een originele keuze. Door het ontwerp zelf te maken, creëer je iets wat niet alleen leuk is om te geven, maar ook om te ontvangen.
Bovendien zijn tegeltjes duurzaam en kunnen ze een prominente plek krijgen in huis of op kantoor. Dit maakt het een blijvende herinnering aan een speciaal moment.

Hoe ontwerp je een eigen tegeltje?

Bij de webwinkel is het ontwerpen van je eigen tegeltje een eenvoudig en leuk proces. Volg deze stappen om jouw unieke creatie tot leven te brengen:
  1. Kies het formaat en het soort tegeltje Begin met het kiezen van het formaat van je tegeltje. Bij Tegeltjes.com zijn er verschillende opties, afhankelijk van je voorkeur. Je kunt kiezen voor het klassieke vierkante tegeltje, maar ook andere vormen zijn mogelijk. Daarnaast kun je kiezen voor een traditioneel keramisch tegeltje of een moderne variant.
  2. Bepaal het ontwerp Hier begint de echte creativiteit! Je kunt kiezen voor een tegeltje met een tekst, een foto of een combinatie van beide. Denk na over de boodschap die je wilt overbrengen en hoe je dit het beste kunt vormgeven. Voor een pensioen kan een humoristische tekst gecombineerd met een leuke foto een schot in de roos zijn. Voor een verjaardag kan een tegeltje met een inspirerende quote of een afbeelding die bij de jarige past, de perfecte keuze zijn.
  3. Voeg tekst en foto’s toe De online ontwerptool van Tegeltjes.com maakt het gemakkelijk om je tekst en foto's toe te voegen. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypen en kleuren om je boodschap nog meer te laten spreken. Wil je een speciale foto toevoegen? Upload deze eenvoudig en positioneer deze naar wens op het tegeltje. Zorg ervoor dat je afbeelding van goede kwaliteit is voor het beste resultaat.
  4. Kies een thema of stijl Voor wie het lastig vindt om zelf een ontwerp te bedenken, biedt Tegeltjes.com ook vooraf ontworpen thema’s en stijlen aan. Dit kan je helpen om snel een mooi tegeltje samen te stellen zonder dat je alles zelf hoeft te ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit klassieke Delfts blauwe patronen of moderne, minimalistische ontwerpen.
  5. Bestellen en verzenden Tevreden met je ontwerp? Plaats dan je bestelling en laat Tegeltjes.com het tegeltje bedrukken en de verzending verzorgen. Je kunt ervoor kiezen om het tegeltje direct naar de ontvanger te laten sturen of eerst naar jezelf, zodat je het persoonlijk kunt overhandigen. De levering gaat snel en je kunt rekenen op een kwalitatief hoogstaand product.

Inspiratie voor verschillende gelegenheden

Bij het ontwerpen van een tegeltje is de gelegenheid natuurlijk een belangrijke factor. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:
  • Verjaardag: Een grappige spreuk die past bij de jarige, of een collage van leuke foto’s uit de afgelopen jaren.
  • Pensioen: Een humoristische tekst over de nieuwe fase van het leven, of een foto van het team als blijvende herinnering.
  • Geboorte: Een geboortetegeltje met de naam, geboortedatum en een schattige babyfoto.
  • Jubileum: Een romantische quote of een foto van het stel om de speciale dag te vieren.
  • Geintje: Een ludiek tegeltje met een inside joke die alleen jij en de ontvanger begrijpen.

Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Een persoonlijk tegeltje is een origineel en veelzijdig cadeau dat altijd in de smaak valt. Of je nu op zoek bent naar iets grappigs, ontroerends of stijlvols, bij Tegeltjes.com kun je het helemaal naar wens ontwerpen. Met een eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerpproces heb je in een handomdraai een uniek cadeau in handen. Bovendien zal de ontvanger er nog jarenlang plezier van hebben.
Kortom, geef een blijvende herinnering met een persoonlijk ontworpen tegeltje van Tegeltjes.com. Perfect voor verjaardagen, geintjes, pensioenen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 
Delen met
Ook interessant