Releasedatum van Narcos seizoen 4 is bekend

redactie 7 sep 2018 Entertainment

Oh yes, het vierde seizoen van de Netflix-serie Narcos komt eraan. Vanaf 16 november kunnen we weer genieten van deze grimmige serie. Gisteren werd de trailer gedropt waarin het grote nieuws stond. De focus in het vierde seizoen ligt op Guadalajara Cartel. Bereid je voor op veel spanning, geweld en natuurlijk cocaïne.

Seizoen 4 van Narcos speelt zich voor het eerst niet af in Columbia, maar in Mexico. We gaan terug in de tijd naar het begin van de jaren ’80 toen het Guadalajara Cartel in opkomst was. Het draait allemaal om de big boss Félix Gallardo. Deze rol wordt vertolkt door Diego Luna die we kennen van Rogue One: A Star Wars Story. De hoofdrolspeler van het vorige seizoen agent Javier Peña gespeeld door Pedro Pascal zal dit seizoen waarschijnlijk niet meer terugkomen, maar dat weten we niet helemaal zeker. Gelukkig zijn er genoeg andere interessante mensen die debuut maken in het vierde seizoen zoals DEA-agent Kiki Camarena gespeeld door Michael Pena. Je kan hem kennen van Antman.

Het Guadalajara Cartel

Het Guadalajara Cartel was een Mexicaans drugskartel dat in de jaren 80 gevormd werd door de beruchte Rafael Caro Quintero, Ernesto Fonseca Carrillo en Miguel Ángel Félix Gallardo. Zij waren vooral bezig met het smokkelen van cocaïne en heroïne naar de Verenigde Staten. Het Guadalajara Cartel was een van de cartels die samenwerkte met de Colombiaanse cokemaffia.

Nog even wachten tot november

We moeten nog even wachten tot 16 november. Maar dan kun je het hele seizoen in een ruk uitkijken. Vergeet niet van tevoren je vrienden te bellen om mee te genieten. En vraag of ze bier en popcorn mee kunnen nemen. Wel zo chill. In de tussentijd kun je de toffe trailer een paar keer gaan bekijken, maar je kan ook de voorgaande seizoenen even opnieuw checken. Zo zit je er weer helemaal lekker in.

Reageer op artikel:
Releasedatum van Narcos seizoen 4 is bekend
Sluiten