Dit is alles wat we tot nu toe weten over Narcos seizoen 4

Redactie 19 jul 2018 Entertainment

De Narcos saga gaat van de schimmige wereld van het Medellin kartel in Colombia naar een even gevaarlijke nieuwe spot. In Narcos seizoen 4, eigenlijk Narcos: Mexico, worden we in de jaren ’80 van Mexico gedropt en checken we hoe de gangsters van het Gaudalajara kartel leven.

In de eerste teaser zagen we al dat van Michael Pena en Diego Luna meedoen aan seizoen 4 van de populaire Netflix serie. Nu showt Netflix ons ook nog wat pica’s van hoe deze karakters er in de serie uitzien. Pena speelt de rol van Kiki Camerena – spreek dat maar eens vijf keer foutloos uit – een undercover DEA-agent die bewijs verzamelt tegen het Gaudalajara kartel en vooral hun duivelse leider Miguel Angel Felix Gallardo.

Narcos seizoen 4

“Felix” wordt gespeeld door Diego Luna. Hij is één van de grooste drugsbaronnen uit de geschiedenis van Mexico. Hij wordt gezien als grondlegger voor de huidige drugs handelsroute in dat land. Stille guy, die loyaal is naar zijn matties maar vooral zijn eigen ambities op numero uno zet. Klinkt vrij bekend, als in Pablo Escobar 2.0.

Narcos seizoen 4

Een officiële release datum heeft Netflix nog niet bekend gemaakt, maar grote kans dat het in september is. Seizoen 2 en 3 kwamen namelijk in 2016 en 2017 ook allebei in september uit. We moeten dus nog even afwachten tot Netflix de offiële release aankondigt.

Foto’s: Netflix.

Reageer op artikel:
Dit is alles wat we tot nu toe weten over Narcos seizoen 4
Sluiten