Het drugs gevulde seizoen 4 van Narcos komt met twee nieuwe hoofdrollen

Redactie 22 dec 2017 Entertainment

Netflix heeft de teaser voor het vierde seizoen van Narcos de met drugs geladen wereld in geslingerd. De eerste beelden onthullen het vertrek van hoofdrolspeler Pedro Pascal als onbevreesde en die hard DEA-agent Javier Peña. Niet getreurd want er komen twee “major characters” bij.

Peña is sinds het begin bij populaire dramaserie vol drugs en geweld waarin ze op jacht gaan naar Pablo Escobar. De Narc agent rust niet voordat alle drugsbendes opgerold waren en ging achter het Cali-kartel aan in seizoen drie. In het nieuwe seizoen moet Pascal dus de strijd staken als een onverslaanbare plaag voor de kartels.

Seizoen 4

Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story) en Michael Peña (Ant-Man) zullen de nieuwe sterren van de serie, vol barbaars drugsgeweld en jetset leven van de drugskartels, worden. De productie van het nieuwe seizoen is van start gegaan in Mexico City, Mexico. Het vierde seizoen zal dus voornamelijk in Mexico plaatsvinden. Het verhaal zal het drugslicht laten schijnen op het kartel van Guadalajara.

We moeten wel nog even geduld hebben, het nieuwe seizoen van Narcos staat gepland om van start te gaan in 2018. Laat maar komen! Aan actie en drugsgeweld in elk geval geen gebrek het volgend jaar.

Foto’s: Netflix

Maxim

Reageer op artikel:
Het drugs gevulde seizoen 4 van Narcos komt met twee nieuwe hoofdrollen
Sluiten