Dit zijn de vetste Netflix-releases van september

redactie 3 sep 2018 Entertainment

FHM gaat vanaf nu iedere maand voor jou op zoek naar de meest interessante films en series op Netflix. Zo hoef jij niet meer uren te gaan zoeken op Netflix. Handuuug. Voor deze maand hebben we een paar gave films voor jou in de aanbieding. Zet het bier alvast maar koud! 

Marvel’s The Avengers
Altijd leuk. Naast deze toffe film staan zijn er nog een aantal Marvel’s toegevoegd aan het Netflix-aanbod. The Avengers bestaan uit een team van superhelden. Niet de minste superhelden trouwens. Onder andere Iron Man, The Incredible Hulk en Thor bundelen hun krachten samen om de wereld van de ondergang te redden. Must see.

Senna
Deze docu gaat over het leven en de tragische dood van Ayrton Senna, een groot formule 1 icoon. Deze film geeft een kijkje in het bijzondere leven wat Senna leidde tot aan zijn dood in 1994. Kijk mee met zijn overwinningen, de politieke spelletjes en zijn privéleven. Dikke aanrader.

The Mummy
Met Tom Cruise in de hoofdrol, altijd goed. Een prinses uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe. Ze is vastberaden om wraak te nemen en over de wereld te gaan heersen. Oei. Als dat maar goed gaat.

The Watch
Vier vaders wonen in een buitenwijk waar ze een buurtwacht oprichten. Een fijn excuus om veel bier te gaan drinken en idiote dingen te doen. Ondanks hun stoere outfits maken ze weinig indruk in de buurt totdat ze op iets bijzonders stuiten. Een beest met tentakels en slijm. He jakkes. Wel een prima filmpje voor een bieravondje.

The Debt Collector
Deze film gaat over French, de eigenaar van een vechtsportschool. Het gaat helaas niet zo goed met zijn sportschool. Hij vraagt crimineel Tommy om samen te werken om een beetje bij te verdienen. De liefhebbers van droge humor gaan deze film vast waarderen.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste Netflix-releases van september
Sluiten