Dit zijn de vetse Netflix-releases van oktober

redactie 1 okt 2018 Entertainment

FHM gaat iedere maand voor jou op zoek naar de meest interessante films en series op Netflix. Zo hoef jij niet meer uren te gaan zoeken op Netflix. Handuuug. Voor deze maand hebben we weer een paar gave films en series voor jou in de aanbieding. Zet het bier alvast maar koud!  

1 oktober – McFarland, USA

Een toffe feelgood sportfilm uit 2015. Een stel hardlopers met een maatschappelijke achterstand uit Californië krijgt een nieuwe coach: Jim White. Ze moeten nog behoorlijk wat van elkaar leren. Wanneer Jim ziet wat de jongens allemaal kunnen, beginnen er veel dingen te veranderen. Ondanks de vele clichés is dit een mooie hartverwarmende film.

3 oktober – Operation Finale

Een Netflix-original over nazi-kopstuk Adolf Eichmann, de architect van de holocaust. Hij vluchtte na de oorlog naar Argentinië. Deze film gaat over de jacht van de Israëlische geheime dienst op een van de grootste criminelen uit de Tweede Wereldoorlog.

5 oktober – Elité seizoen 1

Een nieuwe bloedstollende serie. 3 tieners worden door aardbevingsschade naar Las Encinas gestuurd, een van de meeste exclusieve scholen van Spanje. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van het drietal te wachten. Er barst een hevig strijd los. Een confrontatie tussen arm en rijk met een moord tot gevolg.

5 oktober – Passengers

In deze sciencefiction film worden twee passagiers 90 jaar te vroeg uit hun hyperslaap ontwaakt. Jim en Aurora moeten hun leven lang op een luxe ruimteschip leven. Al snel begint er liefduhh op te bloeien tussen de 2. Helaas blijkt het ruimteschip in gevaar te zijn. Om zichzelf en de 5000 slapende bemanningsleden te redden moeten ze alles op het spel zetten. Dit is een film die je samen met je vriendin moet kijken. Zal ze leuk vinden.

10 oktober – 22 July

Het waargebeurde verhaal van de aanslagen op 22 juli 2011 in Noorwegen. Anders Breivik plaatste die dag een autobom in de regeringswijk van Oslo, daarna schoot hij op het eiland Utøya 69 mensen dood op een zomerkamp voor tieners. De film is het verhaal van de overlevenden van de aanslag, de Noorse politieke leiders en de betrokken advocaten.

12 oktober – Apostle

Deze gruwelijke horrorfilm kun je beter niet in je eentje kijken. Apostle gaat over Thomas Richardson die z’n zusje van een eng eiland met een unheimische sekte wil halen. Hij moet er infiltreren, maar da’s moeilijker dan verwacht. Voor je zusje doe je uiteraard alles. Held.

12 oktober – The Haunting of Hill House

Nog meer horror, maar dit keer wel met een Hollands sausje. Michiel Huisman (Game of Thrones) speelt hierin de hoofdrol. Deze serie gaat over broers en zussen die in een huis opgroeiden wat later bekend werd als het beroemdste spookhuis van het land. Na een tragedie keren ze terug om de geesten uit het verleden te confronteren. Brrrr…

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetse Netflix-releases van oktober
Sluiten