Apostle is de nieuwe gruwelijke horrorfilm van Netflix die jij niet in je eentje durft te kijken

redactie 22 sep 2018 Nieuws

Als je zo iemand bent die van De Griezelbus al z’n broek vol schijt kun je deze nieuwe horrorfilm van Netflix beter overslaan. Apostle is de naam van de gruwelijke film. Netflix heeft de lugubere trailer van de angstaanjagende horrorfilm gedeeld en die is niet mals.

Zusje beschermen

In de film infiltreert Thomas Richardson een eiland dat door een unheimische sekte wordt geleid. Z’n zusje is hiernaartoe gegaan, en zoals je weet behoort het beschermen van je zussie tot een van de taken als grote broer. Z’n doel is dus om z’n zusje daar weer weg te halen. Helaas voor hem heeft de sektebaas door dat er een buitenstaander over zijn eilandje struint.

Retespannende scènes

De regie van de film is in handen van de Britse Gareth Evans. De 38-jarige filmregisseur kun je kennen van films als Raid en Raid 2. Laat hem nou juist goed zijn in het creëren van retespannende scènes. De film gaat 12 oktober in première. Nodig die dag maar een paar vrienden uit, want deze onheilspellende film ga je echt niet alleen durven kijken. Is dit nou echt allemaal een tikkie te spannend voor je? Kijk dan hier maar even naar de mooiste filmscènes ooit gemaakt.

Reageer op artikel:
Apostle is de nieuwe gruwelijke horrorfilm van Netflix die jij niet in je eentje durft te kijken
Sluiten