Netflix dropt heerlijke trailer derde seizoen Lupin

Lupin, beter bekend als Assane Diop, mag zich weer gaan opmaken voor een nieuw avontuur. Het nieuwe seizoen van de Franse misdaadserie komt eraan en de trailer belooft een hoop spektakel.  

Dat het derde seizoen op 5 oktober zou komen wisten we al, een tijd geleden moesten de fans van Netflix zelf de releasedatum ontcijferen. Zij waande zich dus even als Lupin. Nu de streaminggigant de officiële trailer voor het derde deel heeft gedropt, zijn we alleen nog maar meer hyped geworden.

Zwarte parel

De meesterdief komt ditmaal echter met een wel heel absurd plan. Onze Franse boef is voornemens om de zwarte parel te gaan stelen. Hoewel het een gestoord idee lijkt, is Assane wel erg zeker van zijn zaak. In de trailer is te zien dat hij van tevoren zijn slachtoffers alvast waarschuwt dat hij ervandoor gaat met de parel. Moet je maar durven.

Ontvoering moeder Lupin

Niet alleen Assane speelt dit seizoen een hoofdrol, ook zijn omgeving moet eraan geloven. Niemand minder dan de moeder van Lupin wordt ontvoerd en dat gaat de meesterdief natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Zal het hem lukken om zijn moeder te redden en de parel te stelen? Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat we Diop weer in actie kunnen zien. Benieuwd geworden? De trailer check je hieronder!

Reageer op artikel:
Netflix dropt heerlijke trailer derde seizoen Lupin
Sluiten