Netflix dropt hele harde nieuwe trailer van The Punisher

Redactie 20 okt 2017 Entertainment

“Nee, ik ga vanavond niet stappen, ik blijf een avondje thuis”, en wij begrijpen verdikkeme wel waarom. Netflix blijft ons keer op keer verrassen met hele toffe nieuwe series en zorgt er voor dat jouw fear of missing out als sneeuw onder de zon verdwijnt, en jij gewoon veel liever op je bankje ligt in plaats van in die drukke club te staan.

Netflix maakte ons een tijdje geleden al warm voor de bloederige actie in The Punisher, maar de kersverse trailer die ze nu droppen doet helemaal verlangen naar de releasedatum, 17 november. De eerste trailer laat ons zien hoe de wraaklust in Frank Castle begint te branden nadat zijn vrouw vermoord is. Zijn doordringende lust voor vergelding brengt de Punisher in duistere kringen, waaruit snel blijkt dat de moord op zijn vrouw deel uitmaakt van iets veel groters.

De nieuwe trailer laat zien hoe Castle gebroken is, maar als ultieme vechtmachine terugkeert. Deze man bestaat volledig uit adrenaline en wraaklust. Dé ingredienten voor een bizar spannend spektakel. Wederom wordt de trailer vergezeld door de illustere deuntjes van Metallica. Nog een klein maandje wachten, maar zéker wat om naar uit te kijken.

Foto: YouTube

Maxim

Reageer op artikel:
Netflix dropt hele harde nieuwe trailer van The Punisher
Sluiten