Deze luxe lingerie clip is de meest sexy en erotische verrassing voor de kerstdagen

Redactie 20 okt 2017 Girls

Als je nog druk op zoek bent naar een cadeau voor je meisje voor onder der boom, dan is deze video zeker het kijken waard. Luxe lingerie en accessoires merk Coco de Mer heeft alle ondeugende lekkernijen die je nodig hebt om de feestdagen op te warmen, en ze hebben een zwoele nieuwe video om het te bewijzen. Zo verwen je niet alleen je vrouwtje maar doe je ook gelijk jezelf een aangenaam plezier.

Om te pronken met zijn feestelijke en dartelende feestdagen benodigdheden, heeft het Britse merk top fashion-fotograaf Rankin en zijn reclamebureau The Full Service ingeschakeld om een extra sexy en verleidelijke versie van ‘The 12 Days of Christmas’ te maken. Deze keer zijn er geen gevogelte en perenbomen, maar eerder modellen met lange mooie benen, miniatuur kleine strings en prachtig gedetailleerde beha’s.

En deze oogverblindende onderkleding is niet bepaald goedkoop. Een satijnen bh van Coco de Mer kan al snel € 350 kosten, je moet wat over hebben voor een sexy cadeau in de kerst sok. Daarmee weet je zeker dat je genoeg punten scoort voor een onvergetelijke kerst. Bekijk de video hieronder voor kerst op zijn sensueelst en kijk op coco-de-mer.com als je op zoek bent naar sexy lingerie voor onder de boom.

Foto’s: Rankin/The Full Service/Coco de Mer

 

Maxim

Reageer op artikel:
Deze luxe lingerie clip is de meest sexy en erotische verrassing voor de kerstdagen
Sluiten