25 foto’s die bewijzen dat je naar Albanië moet

Albanië, het wordt ook wel de Malediven van Europa genoemd. Na het lezen van dit artikel snap jij 100% zeker waarom het Europese land zo genoemd wordt. Je zou het namelijk misschien niet verwachten, maar in Albanië vind je hagelwitte stranden, mega helder water en prachtige ruïnes. Perfect voor een vriendenvakantie, als je erop uit wil met de familie of een romantische trip met je partner. Kortom: Albanië moet op je lijstje! 

In het zuidwesten van de Balkan vind je de Malediven van Europa. Wat grappig is, is dat Albanië eigenlijk in het rijtje van Griekenland, Kroatië en Bulgarije hoort. Hoezo dan? Nou, het zijn allemaal Balkan-schiereilanden.

Albanië

Dit land is er dus vanaf nu eentje die je zeker niet meer over moet slaan. Zoals elk land heeft Albanië ook plekken waar je absoluut geweest moet zijn. Denk aan de ondertussen populaire badplaats Ksamil, het havenstadje Sarandië of ontdek het blauwe oog van Albanië. Een kleine tip als je liever niet wilt dat het strand overvol is en je bijna geen zand meer ziet: vermijd juni en juli voor een reis naar Albanië. In die maanden is het namelijk hoogseizoen daar.

25 Foto’s die bewijzen dat je…

Reageer op artikel:
25 foto’s die bewijzen dat je naar Albanië moet
Sluiten