Nederland krijgt z’n eerste flagship LEGO-winkel

redactie 18 Jul 2019 Entertainment

LEGO Groep opent in Amsterdam en Utrecht de eerste LEGO-winkels van Nederland. De winkels openen later dit jaar de deuren zodat je er mooi op tijd terecht kunt voor de kerstinkopen. Stel het je even voor; een winkel vol met LEGO. Dat is toch waar je van hebt gedroomd als kind.

Er is meer in de winkel te doen dan alleen bouwen met steentjes, je kunt bijvoorbeeld ook een foto laten maken van jezelf die wordt omgetoverd tot een mozaïek van LEGO-stenen. Er zijn daarnaast ook allemaal nieuwe speelervaringen en bouwmogelijkheden met een knipoog naar de Nederlandse geschiedenis en cultuur.

LEGO-winkel

“We zijn blij met de komst van deze twee LEGO-winkels in Nederland. In deze winkels kunnen we de best mogelijke LEGO-ervaring bieden. Het is een belangrijke stap voor ons en de Nederlandse speelgoedmarkt”, zegt Marco Capone, General Manager LEGO Benelux. In de winkels vind je de nieuwste sets en kun je er natuurlijk in de winkel zelf ook al even mee aan de slag.

Je hebt zelfs een hele wand met allemaal LEGO-steentjes die je kunt pakken alsof je een zak snoep vult bij de Jamin. Er zijn ook elke maand gratis bouwwedstrijden waar je aan mee kunt doen en je kunt de dozen scannen zodat deze digitaal tot leven komen. Als je dus twijfelt over een set kun je zien hoe hij er uiteindelijk uit komt te zien in 3D.

Exclusief

In de winkel vind je LEGO-sets die je ook echt alleen daar kunt halen of in de webshop zoals de  LEGO Stranger Things: The Upside Down en LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy. Als LEGO VIP-lid krijg je ook nog eens toffe voordelen, bijvoorbeeld exclusieve cadeaus bij elke aankoop.

Bouwtalenten

Alison Wood, District Senior Manager UK, Benelux en Scandinavia bij LEGO zegt: “Bouwtalenten van alle leeftijden kunnen zich in de nieuwe winkels in Amsterdam en Utrecht laten inspireren en vermaken met de talloze speelmogelijkheden. Of je nu 2 of 92 bent, er is altijd wel iets om enthousiast over te worden.” Echt bouwfanaten moeten later dit jaar dus zeker bij de feestelijke opening met speciale acties zijn.

Bron: LEGO
Reageer op artikel:
Nederland krijgt z’n eerste flagship LEGO-winkel
Sluiten