Wie heeft de mooiste billen van Nederland van 2019?

Redactie 4 Jun 2019 Girls

Het mag geen verrassing zijn dat we bij FHM kunnen genieten van een welgevormde derrière. In die hoedanigheid ontstond vorig jaar de FHM500 side verkiezing voor Mooiste Billen van Nederland. We weten allemaal nog wel dat Suzanne Schulting met de eer aan de haal ging. Om dit jaar een nieuwe winnares te kunnen begroeten, hebben we haar uitgesloten van deelname. Neemt niet weg dat we weer een aantal prachtige kanshebsters voor je hebben verzameld. Hier komen de genomineerden voor de mooiste billen van Nederland 2019.

Aan jou de schone taak om een oordeel te vellen en neem van ons aan: dat wordt niet makkelijk. De FHM500 barst van de prachtige zitvlakken en fraaie bipspartijen. Daar wordt dan ook keihard voor gewerkt in de sportschool. Ontelbare setjes squats en minstens zoveel hip thrusts zijn voorafgegaan aan dit prachtige resultaat. Uiteraard kun je talloze fabuleuze achterwerken bewonderen in de FHM500 die je hier online kunt bemachtigen. Maar wat is zijn de mooiste billen van Nederland? Dat ga jij bepalen.

Irene Schouten (#41 in de FHM500)

Dat schaatssters over een goed partij billen beschikken is niet meer dan logisch. De hele sport en aanverwante trainingsvormen zijn zo ingericht dat de billen optimaal worden getraind. Een leuke bijkomstigheid voor de schaatssters én de fans. Check ook vooral nog eens haar FHM-shoot van een paar maanden geleden.

Irene Schouten mooiste billen van Nederland
Foto: Annick Meijer Foto: Annick Meijer

Lindsey van der Hoeven (#100 in de FHM500)

Lindsey van der Hoeven aka Linnebel zit tegenwoordig bij de sportieve club van Body Engineers en uiteraard heeft dat haar vruchten afgeworpen. Niet alleen in de Top-100 van de Mooiste Vrouwen van Nederland, maar ook bij de genomineerden voor de mooiste bilpartij van Nederland. Het is een goed jaar!

Lindsey van der Hoeven mooiste billen van Nederland
Foto: Jasper Suyk

Gaby Blaaser (#178 in de FHM500)

Zeg je Lindsey, dan zeg je Gaby. De twee zijn goeie vriendinnen en dat laten ze dan ook regelmatig zien door samen op een uitdagende manier op de foto te gaan. Ze hebben nog meer gemeen, want ze beschikken beiden over een ass waar je U tegen zegt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? @bodyengineers ? @ajkphotography1

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Malou van der Tas (#45 in de FHM500)

Al jaren een graag geziene verschijning in de FHM500 én ons feestje. Jaar in jaar uit verbazen we ons weer over haar knappe koppie en voluptueuze lichaam. Niet in de laatste plaats dankzij haar fabelachtige bilpartij. Wauw!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Malou van der Tas (@malou.maud) op

Jutta Leerdam (#5 in de FHM500)

Ze won dit jaar het NK Sprint en werd onlangs verkozen tot Mooiste Sportvrouw van Nederland. Het moge duidelijk zijn: Jutta gaat lekker! Het sprintkanon van de lage landen is een trainingsbeest van jewelste en dat vertaalt zich in een ongelooflijke hoeveelheid power en een lichaam waarvan je spontaan in het in het katzwijm valt.

Jutta Leerdam mooiste billen van Nederland
Foto: Jasper Suyk

De FHM500 met de 500 Mooiste Vrouwen van Nederland bestel je hier online! Stemmen op de mooiste billen van Nederland doe je in de poll hieronder. Niet vergeten: stem bewust. Succes! 


Reageer op artikel:
Wie heeft de mooiste billen van Nederland van 2019?
Sluiten