De 11 meest opmerkelijke seksscènes uit de filmhistorie

Redactie 4 apr 2018 Entertainment

Lekker op de bank een filmpje kijken terwijl de scènes elkaar in rap tempo opvolgen en de temperaturen stijgen. Het wordt een beetje warm in de kamer, de zweetdruppeltjes dansen van je voorhoofd en er ontstaat een raar gevoel van binnen. Kleren in ronde en tepels van je favoriete actrice op de tv. We hadden gister al de tien beste vechtscènes voor jou op een rijtje gezet. Maar soms zijn de seksscènes letterlijk het hoogtepunt van de film. Wij zetten hier een aantal van de meest absurde seksscènes in film voor je op een rijtje. 

11) Black Swan 

Bijzonder sexy lesbische seksscène tussen twee van Hollywoods grootste actrices, Nathalie Portman en Mila Kunis. Beide dames zouden gedronken hebben omdat ze het zo awkward vonden om de scène op te nemen. Het resultaat mag er zijn!

10) Crank 1 en 2

Deze scènes zijn naast uiterst bijzonder en een tikkeltje opwindend ook wel hilarisch. Geniaal bedacht en daardoor ook een van de meest iconische sexscènes ooit gemaakt. In de films heeft Jason Statham een nephart en moet daarom zijn adrenalinea level hoog houden. In de films is hij daarom continu op zoek naar dingen waar hij een adrenaline kick van krijgt. Een potje rampetampen mag dan natuurlijk niet ontbreken.

9) Demolition Man

Geeft ons een rare voorspelling over hoe we ook seks kunnen hebben in de toekomst. Wij zijn het met Sylvester Stallone eens. Het ziet er helemaal niet zo leuk uit. Sandra Bullock lijkt het wel mooi te vinden.

8) Bridesmaids

Overdreven seksscène tussen Jon Hamm en Kristen Wiig. Jon Hamm had tegen Kristen gezegd dat als hij haar pijn deed dat ze hem moest knijpen. Tijdens het schieten van de scène liep het een beetje uit de hand, maar de makers vonden het wel grappig voor in de film. Wij ook.

7) Gone Girl

Bijzonder, eng en een tikkeltje goor. Neil Patrick Harris kan het maar beter bij mannen houden, stuk veiliger voor hem. Kijk zelf maar voor het geval spoilers je niet boeien.

6) The Counselor

Het enige goede uit de film The Counselor is deze seksscène met Cameron Diaz. Er komt geen echte seks in voor maar de scène is erotisch gezien zo apart dat hij wel in dit lijstje past.

5) Team America

Twee poppen die seks hebben. Het voelt aan als de meest gestoorde barby film ooit en dat is het ook.

4) Chucky

Een seksscène in een horrorfilm betekent meestal niet veel goeds. Al helemaal als het in de film Chucky afspeelt en al helemaal als Chucky zelf erbij betrokken is.

3) MacGruber

In MacGruber stelt deze gozer stelt zich helemaal voor hoe hij seks heeft met zijn overleden vrouw. Of heeft hij dat ook echt? De man die staat te kijken vindt het maar raar, net als wij.

2) Monster’s Ball

Deze scène is vooral bijzonder omdat Halle Berry en Billy Bob Thornton hoogst waarschijnlijk echt seks hadden in deze scène. Het ziet er heel realistisch uit (om duidelijke redenen) en toen ze ernaar gevraagd werden ontkenden ze het niet. Oordeel zelf maar. Omdat de scène zo echt is kan je hem niet op YouTube vinden. Als er geen kleine kinderen in de buurt zijn klik dan hier.

1) Zack and Miri Make a Porn

Deze is gewoon vies. Echt vies. Ergens ook wel grappig, maar toch vooral vies. Het grootste WTF-gehalte sijpelt bij deze scène door en vandaar dat hij op 1 staat. Als deze scène niet bij de meest absurde en bijzondere seksscènes in film past, weten wij het ook niet meer.

Don’t try this at home

Bonus Movie 43

De nummer 1 doet ons een beetje denken aan een andere film. Hilarisch.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
De 11 meest opmerkelijke seksscènes uit de filmhistorie
Sluiten