Vocals van Kendrick Lamar ontmoeten beats van Dr.Dre op epische The DAMN. Chronic Mashup

Redactie 4 apr 2018 Entertainment

Het ‘The DAMN. Chronic’ mashup is pure porno voor de oren. Het is de perfecte mix tussen twee van de grootste hiphopgiganten die we kennen. De combinatie laat je je favoriete nummers en beats van de legende Dr. Dre ervaren op een geheel nieuwe manier. Kendrick is weer ijzersterk en zet de woordenmachine op standje maximaal. Het is dan ook maximaal genieten om naar dit album luisteren. Een mix van je favoriete muziek, luister en verwen je oren is.

We moeten zulke cadeautjes koesteren aangezien Dr. Dre nog wel even bezig is met zijn langverwachte Detox album. Zijn beste producties zijn nu samengevoegd door DJ Critical Hype. Hij combineerde het met de teksten van genie Kendrick Lamar. De mashup werd als The Damn. Chronic betiteld, vernoemd naar Dr.Dre zijn Chronic album.

In gesprek met Pigeans and Plans vertelde DJ Critical Hype te vertellen: “Ik was vastberaden om dit te laten werken, de waarheid was dat het niet makkelijk was. Ik moest diep graven en a capellas maken van zo ongeveer 60 tot 70 Kendrick Lamar liedjes. Dit deed ik net zo lang tot ik een beetje blij werd van het werk.” Wij worden er blij van. Beluister het magische resultaat hieronder.

Foto: DJ Critical Hype

Reageer op artikel:
Vocals van Kendrick Lamar ontmoeten beats van Dr.Dre op epische The DAMN. Chronic Mashup
Sluiten