De Jeugd van Tegenwoordig zoekt lelijke mensen voor nieuwe videoclip

Redactie 4 apr 2018 Entertainment

Een te grote neus of juist te kleine oren. Heb je een groot voorhoofd of heb je juist oorlellen als kopschoteltjes? Het maakt niet uit, want lelijk zijn is bijzonder en daarom heeft de Jeugd van Tegenwoordig jou nodig! Zij zijn op zoek naar de lelijkste mensen, de knapste mensen en de mensen er tussenin. Praktisch iedereen dus. Wanneer je je aanmeldt kun je kans maken om te shinen in de nieuwe muziekvideo van de Jeugd van Tegenwoordig!

Op donderdag 12 april zal de videoclip ergens in Amsterdam worden opgenomen. In een statement geeft de Jeugd aan: “Voor onze nieuwe video zoeken we knappen en lelijke mensen die in de clip willen figureren”. Goed nieuws voor jou of je beste maat dus!

Wie voor welke rol moet gaan moeten jullie echter zelf uitvechten. Maar mocht je jezelf ergens kunnen in de volgende beschrijving: “Ben jij Knap? Of juist heel lelijk? Of een solid 6? Kun je dansen? Haat je dansen? Wil je meedoen? Leuk!” Het enige wat je hoeft te doen is een berichtje te sturen naar nina@czar.nl.” Zie het bericht van de Jeugd van Tegenwoordig hier:

Je hoort het, meld je dan meteen aan. Wie wil nou niet in een clip van de Jeugd schitteren? Zeker omdat ze bekend staan om hun originele video’s. Nederlandse muziekgeschiedenis in de maak en jij kan daar een onderdeeltje uit zijn. Dus leg je brakke kop vast en verbijster iedereen met je zwoele blik (of juist niet dus).

Foto: wikimedia.org

Reageer op artikel:
De Jeugd van Tegenwoordig zoekt lelijke mensen voor nieuwe videoclip
Sluiten