We kennen haar als het meisje dat sperma op een schattige manier in haar haar weet te dragen, of de slechte lerares of de persoon die plots een sex-tape gereleased heeft. Op wat voor manier je deze blondine ook kent, je kent haar als een ontzettende mooie vrouw en droomde helemaal mee hoe de hoofdpersoon in een film verliefd werd op haar personages. Geloof het of niet, maar Cameron Diaz heeft aangeven geen ambities meer te hebben betreffende haar carrière als actrice. Noooo!

De conclusie werd getrokken nadat Cameron een gesprek had met Selma Blair en Christina Applegate. Ze zei: “Ik ben semi met pensioen. Ik heb al jaren niet gewerkt, ik ben een huisvrouw nu.” Teleurstellend. Want Cameron is toch altijd wel een publiekslieveling geweest. Hoe kun je ons dit aan doen Cameron?

We hebben haar al een poosje niet meer in films gezien. Ze straalde voor het laatste in het jaar 2014 in de films Annie, The Other Woman en Sex Tape. Allemaal toch prima succesjes. Cameron Diaz is een grote naam in Hollywood. Natuurlijk wordt ze wat ouder en kan ze niet meer de rol van girl next door spelen, maar daar gaat het niet om. Acteurs gaan nooit met pensioen. Ze gaan door tot ze neer vallen. Het idee dat Cameron rondloopt op aarde maar niets meer met film te maken wilt hebben doet gewoon een beetje pijn.

We hebben erg van haar genoten. Stiekem denken we dat ze nog wel een keertje terug komt. Je weet het niet he, kan net zo goed een fase zijn. Maar toch uit eerbetoon naar deze prachtige vrouw, hier een paar mooie kiekjes van door de jaren heen. Prachtvrouw!

En hier een aantal plaatjes van toen ze ietsjes jonger was.

Cameron Diaz 🦂 #camerondiaz #90s

A post shared by Rae🌻 (@girlslikesaturdays) on

Cameron Diaz in The Mask [1994]

A post shared by This Is What Makes Us Girls (@rosifiedqueens) on

En hier gewoon nog een paar foto’s om het af te sluiten, we nemen liever geen afscheid.

Great talented beautiful Cameron Diaz#Camerondiaz#actor#❤❤❤

A post shared by virpi virtamo (@virpivirtamo) on

Oft😩😍😍 #camerondiaz

A post shared by Cameron Diaz 💜💙💚💛❤️ (@cameronxdiaz) on

Misschien uit het oog maar nooit uit het hart.

Foto: screenshot Instagram