The Avengers Endgame film wordt Marvel’s langste film tot nu toe

redactie 27 mrt 2019 Entertainment

Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen we eindelijk The Avengers Endgame film gaan checken. Het zal mogelijk de laatste Marvel-film in de Avengers reeks zijn. Hij zal op 26 april in première gaan. Inmiddels is door de makers bekendgemaakt hoelang de film zal duren. Pre-order maar alvast een plaszakje of pamper voor in de bios. Want dit is een lange zit.

Laten we er geen doekjes om winden: de nieuwe Avengers film zal net als Thanos, drie uren en twee mintuen van je leven gaan wegnemen. Dit werd door de makers van de film, de Russo Brothers bekendgemaakt op twitter. Ook via AMC Network werd het nieuws de wereld ingeslingerd.

Avengers Endgame op de eerste plaats

Met zijn 182 minutenlange speeltijd verbreekt ‘ie het record van zijn voorganger. Avengers Infinity War,  was de voormalige koploper van de langste film uit de MCU. De producenten van de huidige film zijn ervan overtuigd dat liefhebbers van hun favoriete helden, de gehele film op het puntje van hun stoel zullen zitten. Of dit is vanwege de spanning, of een spastische blaas, dat zeggen ze er niet bij.

Reageer op artikel:
The Avengers Endgame film wordt Marvel’s langste film tot nu toe
Sluiten