Zes nieuwe Marvel films bevestigd na The Avengers Endgame

redactie 18 mrt 2019 Entertainment

We zijn natuurlijk allemaal in de ban van de nieuwe Marvel film, The Avengers: Endgame. Maar Marvel zou Marvel niet zijn, als ze de hype niet even een extra boost zouden geven. Daarom is er bekendgemaakt welke zes superhelden-films in aantocht zijn. En de line-up is dope.

Een beetje Marvel-fan weet dat er een soort onuitgesproken regel is. Meestal worden er niet meer dan twee Marvel Movies in een jaar gedropt. Toch liet Marvel studio baas Kevin Feige weten, dat ze druk bezig zijn met meerdere titels die spoedig zullen verschijnen. Feige gaf in een interview het argument, dat creatieve ideeën onvoorspelbaar zijn voor hun filmmakers. Let wel op, sommige films in de lijst hieronder, kunnen voor de hardcore Marvel fans als spoilers voor The Avengers: Endgame gezien worden.

Aankomende Marvel films

De titels in aantocht zijn: Spider-man: Far From Home, Black Widow, Black Panther 2, Doctor Strange 2, Eternals en Shang-Chi. Zowel bekende evenals minder populaire namen. Welke titels spreken jou het meeste aan? Laat het ons weten via Facebook.

Reageer op artikel:
Zes nieuwe Marvel films bevestigd na The Avengers Endgame
Sluiten