Eerste trailer van nieuwe Avengers-film showt wie Infinity War hebben overleefd

De superheldenfilmreeks van het tweede decennia in de 21e eeuw is natuurlijk die van Marvel’s Avengers. Het laatste avontuur leverde een wervelende apotheose op, die door het open einde de nodige vraagstukken achterliet.

Evil bad guy Thanos verwoeste alles wat op z’n pad kwam, (de helft van het universum om precies te zijn) waardoor ook de helft van onze favoriete superheldenteam het leven liet. De vierde Avengers film zal Endgame gaan heten. In dit deel wordt duidelijk welke leden van het Avengers-team de Infinity War hebben overleefd.

In de verse trailer zien we Tony Stark een afscheidsboodschap (booooodschaaaaaap!) inspreken voor zijn geliefde Pepper Potts. Het einde lijkt nabij voor Tony, maar na een grimmige eerste minuut zien we daar plots een glimp van Hawkeye, Captain America, Hulk, Thor en Black Widow. Ook Ant-Man voegt zich bij het team. Genoeg beasty boys die onze aarde nog kunnen redden van wat er van over is.  Check vooral de trailer, want die laat je in een klap verlangen naar april 2019, wanneer de film in de bioscoop zal verschijnen. 24 april om precies te zijn. Zet ‘m alvast in de agenda!

Reageer op artikel:
Eerste trailer van nieuwe Avengers-film showt wie Infinity War hebben overleefd
Sluiten