Lijpe voegt daad bij woord en koopt waanzinnige Mansory Lamborghini Urus van zeven ton

Een nieuwe pagina in het boek over het leven van Lijpe wordt omgeslagen en deze keer zijn het niet alleen harde rap lines. De man laat zien dat de woorden die hij eerder op de track Mansory uitsprak, nu niet langer slechts bars zijn, maar tastbare realiteit. De Utrechtse rapper heeft met een nieuw pronkstuk gevonden, verpakt in de vorm van een adembenemende Mansory Lamborghini Urus P820 Venatus Evo.

Wat ooit slechts een lyrische droom was, komt nu tot leven op het Instagram-account van Lijpe. De Mansory-getunede Lamborghini Urus, met een normale prijs van ongeveer €312.000 en een topsnelheid van 305 km/u, lijkt wanneer je de details ervan bekijkt, een koopje voor het leipe spektakel dat de wagen biedt. We nemen je even mee in zijn Instagram-post, krijg je gelijk een goede indruk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lijpe (@lijpe)

Lijpe

Met Lijpe’s verhalen over het straatleven en wijze levenslessen heeft Lijpe de laatste jaren niet alleen de harten van luisteraars (en trouwe fans) veroverd, maar nu ook de straten met zijn nieuwe aanwinst. De rapper heeft dus niet alleen zijn woorden waargemaakt, maar heeft nu eindelijk de sleutels in handen gekregen van een waanzinnige Lamborghini Urus P820 Venatus Evo by Mansory.

Urus

Onder de motorkap schuilt een krachtige 4.0-liter V8 Twin-Turbocharged motor met maar liefst 820 pk. De exacte prijs die Lijpe voor deze krachtpatser heeft betaald, blijft echter een goed bewaard geheim, want ook de website geeft niets prijs. Voor een Mansory-model van de Urus ben je al snel zeven ton kwijt, dus wij houden het nog steeds op dat bedrag.

Mansory

In 2023 was hij met trots te vinden in de top 10 van meest beluisterde artiesten in Nederland op Spotify. Luister dan hieronder naar zijn track Mansory met Frenna.

Reageer op artikel:
Lijpe voegt daad bij woord en koopt waanzinnige Mansory Lamborghini Urus van zeven ton
Sluiten