Lexus komt met schitterend conceptmodel voor luxe jacht

Redactie 16 jan 2017 Machines

Normaal gesproken is Lexus vooral bekend van zijn luxe auto’s die ook nog eens over het nodige vermogen beschikken. De LC500 is een mooi voorbeeld welke richting Lexus opgaat: luxe, snelheid en comfort. Het lijkt erop dat het Japanse merk nieuwe markten aan het aanboren is en naar de wereld van de luxe jachten kijkt.

Het idee voor een Lexus-boot zou zijn ontstaan toen de president van Toyota, Akio Toyoda, een van Toyota’s boten uitprobeerde. Een luxe variant zou beter aanslaan, verwachtte hij en Akio vroeg Lexus aan het werk te gaan om iets naar zijn wensen te produceren.

Lexus presenteerde daarop hun mooie concept dat de naam Lexus Sport Yacht heeft. Het concept lijkt erg futuristisch en moet laten zien wat de visie van Lexus is op het gebied van luxueuze en sportieve jachten. De vorm is sportief en stijlvol en er zijn veel handige elektronische snufjes ingebouwd om altijd de bestemming te bereiken.

De boot ziet er schitterend uit, nu alleen nog wat dames om je gezelschap te houden op dit vlot en je kunt uitvaren. Het vaartuig zal in de toekomst in productie moeten gaan, al hebben de Japanners nog geen datum gezet.

High Snobiety

Reageer op artikel:
Lexus komt met schitterend conceptmodel voor luxe jacht
Sluiten