Sterrencast, spanning en spektakel in meeslepende actiefilm Land Of Bad

Wat gebeurt er als je Gladiator-legend Russell Crowe en The Hunger Games-ster Liam Hemsworth en zijn oudere broer Luke Hemsworth in een film stopt? Een sterrencast uit Oceanië inderdaad, maar in dit geval vooral een spannende actiefilm waarvoor wij een bioscoopkaartje willen kopen. Wij zetten de popcorn alvast klaar voor Land of Bad

In de film Land Of Bad werken de acteurs (de broertjes Hemsworth zijn Australiërs, Russell Crowe is een Nieuw-Zeelander) samen om een reddingsmissie succesvol uit te voeren. Wat ons betreft is dit een van de meest veelbelovende films van dit jaar. Wij vertellen je waarom.

De recente actiefilm wordt geregisseerd door William Eubank, de man die ook wel bekend is van zijn bijdrage aan de sciencefictionfilm Underwater. Het scenario, dat is gecreëerd in samenwerking met producent David Frigerio, belooft een visueel spektakel te worden, zeker met de aanwezigheid van de eerder genoemde sterrencast.

Gijzeling

De film speelt zich af in het adembenemende decor van de Filipijnen en belooft een combi van zinderende spanning, vlammende actie en sensatie te leveren. Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper (aka Russell Crowe) een speciale missie in dit Aziatische land. Die missie gaat helemaal mis, waarna de jonge officier Kinney (Liam Hemsworth) erbij wordt gehaald om de schade te herstellen. Aan hem de taak om zijn teamleden terug te halen. Daar zit wel een flinke uitdaging in, want zijn teamleden zijn gegijzeld op het slagveld. Gelukkig heeft hij hulp van ‘eye in the sky’ Reaper. Aan de mannen om de reddingsoperatie tot een goed einde te brengen. De mannen gaan tot het uiterste om hun soldaten te bevrijden, wat heftige vuurgevechten met zich meebrengen waarbij de lijn tussen leven en dood wel flinterdun lijkt te zijn.

Release Land Of Bad

Schieten, explosies, helikopters; soms is dat alles wat je nodig hebt om je gedachten een uur of twee op nul te zetten. Land Of Bad is vanaf 22 februari in de bioscoop te zien. De trailer check je hieronder. Zet ‘m op je watchlist!

Reageer op artikel:
Sterrencast, spanning en spektakel in meeslepende actiefilm Land Of Bad
Sluiten