De Lamborghini Huracán van de Paus staat nu te koop

Redactie 8 apr 2018 Machines

Zin om rond te karren in de gezegende luxe Lamborghini van de Paus? Het kan, maar je moet wel een goddelijk bedrag neertellen wil je deze monsterbolide overkopen. De auto is helemaal aangepast aan de kleuren van de Paus en is zelfs gesigneerd door de man himself.

De baas van de Katholieke kerk heeft deze rakker niet zelf gekocht. Het blijkt dat er een gulle gever in het spel is. Iemand heeft dus een Lamborghini aan de Paus geschonken, geheel gratis. Hij wil graag anoniem blijven. De heilig man is dus nu eigenaar van de Huracán, maar wil er zelf niet in rijden, daarom wil hij de wagen verkopen. Het volledige bedrag wordt geschonken aan goede doelen.

Flink bedrag

Het mooie is dat de Lamborghini gezegend is door de Paus en hij heeft daarna zelfs zijn handtekening op de neus van de bolide gezet. Wat is het ook een mooie man. Je kunt de wagen gewoon kopen en zo als een echte heilige door de straten van Amsterdam scheuren. Iedereen kan bieden op de Lamborghini Huracán, maar we zijn bang dat je een flink bedrag moet betalen wil je met deze rakker over het asfalt gaan crossen. Het minimumbedrag is nog onbekend. De transfer gaat allemaal via het veilingshuis Sotheby’s.

Goede doel

Inmiddels is er bekend gemaakt naar welke goede doelen het bedrag wordt geschonken. 70 procent van het duizelingwekkende bedrag gaat naar de stad Nineveh in Irak. De rest wordt verdeeld onder de vrijwilligersorganisaties Amici per il Centrafrica OnlusGroupe International Chirurgiens Amis de la Main en de Pope John XXII Community Association. Check even hieronder hoe lekker deze Lamborghini Huracán eruit ziet.

Foto’s: Guizzardi Umberto

Reageer op artikel:
De Lamborghini Huracán van de Paus staat nu te koop
Sluiten