Kanye West trekt tanden eruit en plaatst titanium gebit à la James Bond schurk

Het blijft maar niet stil rondom rapper Kanye West. Waar hij een tijd geleden zijn vrouw praktisch gezien naakt op de socials zette, heeft hij nu weer een streek uitgevoerd waar menig mens verbaasd om zal zijn. Zijn tandarts heeft namelijk flink lopen sleutelen aan het gebit van Ye.

Onze rappert heeft tijdens een bezoekje aan de tandarts een wel heel apart verzoek gedaan. Hoewel het vandaag de dag steeds normaler wordt om facings te laten plaatsen, bedacht Kanye dat het een goed idee was om na het verwijderen van zijn tanden, iets compleet anders in zijn mond te gooien.

Kanye West titanium gebit

Afgelopen woensdag plaatste Ye een foto op zijn Instagram Story, waar te zien is dat zijn gebit niet meer bestaat uit zijn stralende witte tanden, maar een blok titanium. De rapper heeft blijkbaar besloten dat het een goed idee was om zijn gehele gebit eruit te laten trekken en een titaniumachtig kunstgebit ervoor in de plaats te laten zetten. Waarom weet niemand, maar Kanye lijkt inspiratie op te hebben gedaan uit wat James Bond-films, want zijn gebit lijkt precies op die van de schurk Jaws.

Permanent

Een persoon uit de persoonlijke kring van Kanye verteld tegen The Washington Post dat het kunstwerk in de mond van Ye “vast en permanent” is. “Dit gaat veel verder dan facings of grills. Het is op zijn zachts gezegd experimentele tandheelkunde” vertelt de bron die graag anoniem wilt blijven tegen het blad.

Kosten

Als we de foto’s moeten geloven moet het een flinke procedure zijn geweest. De protheses zijn ontworpen door Ye zelf en een team van tandartsen en cosmetische chirurgen. De kosten van deze grap? Zo’n 850.000 dollar. We hebben de tandarts gelokaliseerd die verantwoordelijk is voor de grill, dat is namelijk Thomas Connely. “Het was een plezier om met hem te werken, in elke stap van het proces” vertelt de tandarts uit Beverly Hills. Dat zouden wij ook zeggen wanneer wij een overboeking binnen kregen van ruim acht ton.

Tanden wel of niet verwijderd?

Al is het nog niet helemaal duidelijk of Kanye daadwerkelijk zijn hele gebit eruit heeft laten trekken. Sommige kranten zeggen van wel, andere van niet. Naoki Hayashi, tandtechnicus die mede aan het kunstgebit gewerkt heeft, zegt dat de rapper zijn tanden er niet uit heeft laten halen. En dat statement zet hij kracht bij door foto’s te plaatsen op Instagram waar wij beelden te zien krijgen van de prothese van Kanye. Met dit nieuws is er in ieder geval weer controverse rondom de rapper, wat ons doet vermoeden dat we binnenkort wellicht meer van ‘m kunnen verwachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Naoki Hayashi (@_naoki_hayashi_)

Reageer op artikel:
Kanye West trekt tanden eruit en plaatst titanium gebit à la James Bond schurk
Sluiten