Kanye West bouwt huizen voor armen en haalt inspiratie van Star War6

redactie 10 Jul 2019 Entertainment

Kanye West running for president. Tenminste dat is wat hij zelf wel voor zich ziet, heeft hij meerdere keren laten weten. En wat doe je als upcoming president? Opkomen voor de armen in de samenleving. De rapper heeft zich na zijn muziek en kleding op een nieuw project gestort: het vastgoed. Hij wil een project starten om goedkope huizen te ontwikkelen voor de minderbedeelden. En niet zomaar huizen, want zoals je van Kanye kan verwachten, krijgen de woningen een blitsend design. Het design is geïnspireerd op de filmreeks Star Wars. 

Kanye (of moeten we Ye zeggen?) is een groot fan van de sciencefiction filmserie.  In zijn rapteksten verwijst hij regelmatig naar de bovenaardse filmreeks (zoals in zijn song: Guilt Trip “Star Wars fur / Yeah, I’m rocking Chewbacca”).  Wie kent het liedje niet. We vinden het in ieder geval niet gek dat hij voor het design van zijn budgethuizen zijn fascinatie voor Star Wars voortzet. De woningen moeten gaan lijken op die van Luke Skywalker op Tatooine uit ‘A New Hope’. De huizen kunnen net zoals in de film onder de grond gebouwd worden. Dat klinkt wel sick! In een interview met Forbes liet de Kanye een prototype zien. We zijn nu al heel erg benieuwd hoe dit er in het echt uit gaat zien!

Of Kanye echt president wordt weten we niet, maar de creatieveling kan zichzelf in ieder geval koning noemen van zijn eigen empire of sneakers. Damn, wat een hoeveelheid zijn het er. Check het filmpje hieronder voor een indruk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kanye West has one of the biggest hits of the decade—and it has nothing to do with music. His Yeezy sneaker empire is the best bet in a generation to topple Air Jordan.

Een bericht gedeeld door Forbes (@forbes) op

Reageer op artikel:
Kanye West bouwt huizen voor armen en haalt inspiratie van Star War6
Sluiten