Jurassic World showt zieke trailer en dodelijkste dino ooit

Redactie 19 apr 2018 Entertainment

Vlijmscherpe tanden, klauwen die je zo doormidden scheuren en ogen die je hongerig aanstaren: Dino’s. Wat zijn we er toch gek op, althans als we ze op het witte doek zien. Al jaren leeft de franchise Jurassic World/Park en we kunnen niet genoeg krijgen van de vleesverscheurende prehistorische beesten. We hebben weer een dikke trailer voor je klaarstaan.

De laatste tijd hebben we al vaker een artikeltje over de nieuwe film van Jurassic World gepost. De marketingmachine staat op standje maximaal en dat vinden we helemaal niet erg. Zo krijgen we om de zoveel tijd een aantal toffe video’s te zien van onze favoriete dino’s.

Dodelijkste dino

In de nieuwe trailer van Jurassic World: Fallen Kingdom zien we de dodelijkste dino ooit. Hij ziet er inderdaad nogal gevaarlijk uit, maar zo’n T-Rex klinkt toch nog gevaarlijker. We zijn benieuwd wat dit beest zo gevaarlijk maakt en zullen hem volgens de trailer nog vaak in actie zien komen. Helemaal mooi! Het verhaal zal zich in twee delen afspelen. Het begint op het eiland Isla Nublar waar alle prehistorische beesten leven. Helaas staat daar een vulkaan op uitbarsten en moeten de helden van Jurassic World de dino’s van het eiland loodsen. Daarna komen ze mensenwereld terecht en je hoeft niet te raden wat er dan gebeurd. De film komt uit op 18 april.

Reageer op artikel:
Jurassic World showt zieke trailer en dodelijkste dino ooit
Sluiten