Jurassic World komt met levensecht event vol vleesetende dino’s

Redactie 26 jan 2018 Entertainment

Pas op dat je in 2019 niet opgevreten wordt door een Tyrannosaurus Rex, want Jurassic World komt met een live evenement waarbij je ‘getransporteerd’ wordt naar het dino-eiland Isla Nublar. Feld Entertainment, het bedrijf wat de show verzorgt, belooft een heuse stuntshow en dikke 3D effecten.

Wij kunnen nu al niet wachten op deze brute liveshow. Helaas duurt het nog even voordat we rond kunnen rennen tussen de vleesetende dino’s. Feld Entertainment verwacht de show in de herfst van 2019. Nogmaals helaas, want het dinogeweld is alleen te zien in Florida. Niet getreurd dames en heren, als het een succes wordt in de Verenigde Staten, zal het evenement internationaal gaan. Verwacht dus niet dat in 2019 de vliegensvlugge Velociraptors door de Jordaan rennen.

Vince Klaseus, de grote baas van het bedrijf, vertelt dat fans van Jurassic World steeds op zoek zijn naar een dikkere ervaring van de franchise. Fans willen steeds meer actie en larger-than-life ervaringen. Nou dat zegt genoeg over Jurassic World 2.0.

Jurassic World
Foto: Youtube

Het evenement moet wel immens worden. Feld Entertainment belooft een 5 hectare park met dino’s van wel 12 meter hoog. Holy shit, dat zijn 40 flessen bier op elkaar gestapeld. Wij kijken er mega veel naar uit. Ticket boeken en gaan. Alleen het idee dat er een 12 meter grote dino ons hongerig aan staat te kijken, kippenvel in progress.

De nieuwe film Jurassic World: Fallen Kingdom, zal op 22 juni dit jaar nog uitkomen. Dit pareltje wil je zeker niet missen. Een bioscoopervaring is een must. In deze vleesscheurende blockbuster gaan de hoofdpersonen weer terug naar het eiland van de dino’s. Omdat zij in gevaar zijn door een uitbrekende vulkaan, besluiten de helden de prehistorische reptielen van het eiland af te halen.

Reageer op artikel:
Jurassic World komt met levensecht event vol vleesetende dino’s
Sluiten