Japans restaurant verkoopt drie kilo zware Wagyu burger met reuzenfrieten

redactie 11 apr 2019 Entertainment

Net een forse salarisverhoging binnen of om een andere reden geld teveel? Gun jezelf dan eens een heerlijk decadente ervaring met deze gigantische Wagyu burger die wordt verkocht in Tokyo. Voor die 800 knaken krijg je daar bovendien een magnum champagne en portie reusachtige patat bij.

Patrick Shimada is werkzaam als chef voor het steakhouse Grand Hyatt Tokyo’s Oak Door en kwam met het idee op te proppen. Hij deed dit ter viering van de Japanse Golden Week. Dit jaar extra bijzonder door de start van een nieuw tijdperk vanwege de wisseling van keizers.

Wagyu burger

Drie kilo

De burger heeft een gewicht van drie kilo en is dus voldoende om een heel gezin van te laten eten. Het gerecht is dan ook bedoeld voor 8 personen. De burger bestaat uit twee goudbruine buns met daartussen zwarte truffles, sla, tomaten, uien, cheddar kaas en een rundburger. Daarnaast krijg je dus nog een fles champagne, witte of rode wijn en grote portie friet. Met een grote groep zijn de kosten slechts 100 euro per persoon en is het dus niet eens zo heel duur. Waar wacht je dus nog op pik, boek die vlucht naar Tokyo en geniet van dit culinaire hoogstandje. Als je daar dan toch bent, vergeet dan ook zeker deze Monster Ramen soep niet.

Wagyu burger
Reageer op artikel:
Japans restaurant verkoopt drie kilo zware Wagyu burger met reuzenfrieten
Sluiten