Met dit champagnezwaard steel je de show op menig feest

Redactie 7 nov 2018 Entertainment

Je bent geen echte heer als je nooit met een met vlijmscherp zwaard een champagnefles hebt opengemaakt. We weten het allemaal, een normale flessenopener is boring, wij willen spanning. Om op de verjaardag van je schoonmoeder met zo’n dik gladiatorzwaard aan te komen zetten, zal tante Truus wel even opkijken. We hebben het perfecte speeltje voor je gevonden.

Dit champagnezwaard heeft alles. Hij is niet té groot, te lelijk, te onhandig en vooral niet té chique. Gewoon een prima zwaardje waarmee je met een smooth swingetje de kurk van de fles in het decolleté van je schoonzus kan wippen. De Resafy Champagne Saber is zo’n ding waarmee je lightsaberskills kunt testen.

Champagne Saber GIF by Maison Mumm - Find & Share on GIPHY

Het mooie aan deze puntige degen is dat ‘ie maar 280 gram weegt. Hij ligt dus lekker in de hand. Zo kun je makkelijk een uurtje of twee op een bruiloft de gasten verblijden met vermaak. De Resafy Saber ziet er wel heerlijk strak uit. Een mooi lemmet en perfect gebogen zodat je hand er piekfijn in valt. Als dat nog niet alles is, het mes wordt ook nog eens netjes verpakt in een bruin houten kistje alsof je een Rummikubdoos Deluxe Edition krijgt. Verstuur de uitnodiging maar alvast, wij komen zeker even kijken hoe jij staat te shinen met je champagnezwaard.

Mocht je toch liever op een andere manier indruk maken op je feestje, moet je eens een kijkje nemen bij Maxiaxi.com. Van een bellenblaasmachine tot een dikke geluidsinstallatie en van een complete lasershow tot dj-gear. Kun je als alles staat lekker zwaaien met je champagnezwaard. Hoe het niet moet, laten we hieronder nog even zien in een uiterst vermakelijke fail compilation.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Met dit champagnezwaard steel je de show op menig feest
Sluiten