Vreet jezelf helemaal vol met deze ‘Monster Ramen Soep’ in Tokyo

redactie 6 mrt 2019 Entertainment

Voor iedereen die een tripje naar Tokyo op zijn bucket list heeft mag de Monster Ramen Challenge niet ontbreken. In het gebied Akihabara is daar namelijk een ramen-restaurant dat een soep van meer dan 1 kilo aanbiedt. Voor omgerekend slechts 10 euro eet je je zo een hartaanval bij Yaro Ramen.

Het restaurantje is bovendien heel erg makkelijk te vinden. Stap uit bij het station van Akihabara en je loopt er na twee zijstraatjes te nemen zo tegenaan. Met het sakura (kersenbloesem) seizoen in aantocht zullen er weer veel Nederlanders naar het Verre Oosten trekken dus zet dit dan zeker op je lijstje.

Abroad in Japan

Het YouTube-Kanaal Abroad in Japan heeft er bovendien ooit een challenge opgenomen. De Britse eigenaar van het kanaal is een sarcastische guy die al een aantal jaar in Japan woont en zijn bizarre ervaringen met het eiland deelt. Samen met een Japanse vriend gaat hij proberen binnen 30 minuten de eerste te zijn die de soep opkrijgt. Kijk hier hoe ze door de berg varkensvlees, noedels en taugé heen ploeteren:

 

Reageer op artikel:
Vreet jezelf helemaal vol met deze ‘Monster Ramen Soep’ in Tokyo
Sluiten