Met de Indian FTR x 100% R Carbon collab word je op je wenken bediend

Indian Motorcycle heeft de limited edition FTR x 100% R Carbon onthuld. De motorfiets is ontwikkeld in samenwerking met het motorcrossmerk 100% en eert deze speciale editie zowel de invloed van 100% op de moderne motorcross als de 123-jarige geschiedenis van Indian Motorcycle. De productie van deze speciale editie van deze FTR R Carbon wordt beperkt tot slechts 400 stuks wereldwijd en heeft het daarnaast een aantal unieke elementen.

Vergeleken met de standaard FTR R Carbon heeft de speciale editie een unieke Blue Candy carbonvezel tank, koplampkap, zitkap en voorspatbord. De motor heeft ook rode accenten op sommige oppervlakken, terwijl het frame van de motor is afgewerkt in het wit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indian Motorcycle (@indianmotorcycle)

FTR x 100% R Carbon

Voor de liefhebbers is dit heerlijk, een pareltje die is geüpdatet. Ze hebben dus goed doorgepakt met deze collab. Toch is het voor de liefhebbers wellicht jammer, er zullen er 150 op de markt komen in Noord-Amerika en de rest van de wereld krijgt de overige 250 stuks toegewezen.

Motor

Ze hebben de FTR R Carbon dus opgekrikt met nog meer vette upgrades. Wat betreft de motor, wordt de speciale editie aangedreven door dezelfde 118,3 pk, 1203 cc met vloeistofgekoelde V-twin motor als de standaard FTR R Carbon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indian Motorcycle (@indianmotorcycle)

Updates

De zwarte Titanium Akrapovič-uitlaat en alle carbon delen, van de motorafdekkingen tot de kettingbeschermer, geven ‘m een ruige look. En dan hebben ze ook nog Gilles Tooling-onderdelen toegevoegd, van de stuuruiteinden tot de olievul- en radiatordop. De tank en de achterkant zijn helemaal gebrandmerkt met Indian- en 100%-logo’s. De voorvorken en het monoshock zijn nu in speciale racemodus met een brute zwarte twist.

Voor de extra liefhebbers is er nog meer reden tot blijdschap: deze editie wordt geleverd met een gratis paar Indian Motorcycle x 100% zonnebrillen. Maximaal winnen dus! Enneh… wij verklappen het alvast: voor €24.690,00 is ‘ie van jou!

Reageer op artikel:
Met de Indian FTR x 100% R Carbon collab word je op je wenken bediend
Sluiten