Met deze Jack Daniels x Indian Motorcycle kom je pas écht in stijl bij de kroeg aan

Als je een échte man moet omschrijven, kom je waarschijnlijk al snel uit bij whisky en motoren. Allebei erg mannelijk, maar ze gaan niet zo lekker samen. Sterker nog: je bent hartstikke strafbaar als je ze combineert. Tot nu. Want Jack Daniels brengt een motor uit. Wat? Ja, echt waar. Het whiskymerk komt samen met Indian Motorcycle met de Jack Daniel’s Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse. En hij is net zo stoer als hij klinkt.

Jack Daniels

‘Ja, maar dit is toch gewoon een motor met whiskystickers?’ We horen het je denken. En je hebt het fout. Bij deze motor komt er écht whisky aan te pas. Er is namelijk een goede scheut van Jack’s Old No. 7 in de lak vermengd, om zo tot een brute grafietkleur te komen. Daarbij komt de Jack Daniels-branding over de hele motor terug zodat iedereen ziet dat je op een veredelde whiskyfles rondkart.

Dit unieke exemplaar lijkt veel op de originele Chief Bobber en het is zeker niet de eerste remix die Indian uitbrengt. Al heeft hij een paar coole, extra snufjes. De velgen zijn wit, om aan te sluiten bij Jack’s branding. Hij heeft een solozadel – dus je vriendin moet lopen – en een windscherm van Klock Werks. Daarbij is hij uitgerust met een LED-koplamp die meebeweegt met je rijrichting. Kicken! Indian maakt er 177 en ze kosten bijna €23.000.

Wij kunnen niet wachten om eens op deze machine naar de kroeg te karren voor een glaasje whis… uhh.. doe maar appelsap, alsjeblieft. We moeten nog rijden.

Reageer op artikel:
Met deze Jack Daniels x Indian Motorcycle kom je pas écht in stijl bij de kroeg aan
Sluiten