Hydrohouse met aanlegsteiger voor je eigen watervliegtuig

Redactie 8 okt 2017 Machines

Bijna iedereen heeft het wel, een eigen oprit voor het huis waarmee je altijd een eigen parkeerplekkie hebt voor je vierwieler. Waarom zou je woonboot dit dan niet ook moeten hebben? Deze simpele vraag was voor de makers van HydroHouse een inspiratie waar ze wel raad mee wisten.

Op dit moment is de creatie de jacht designstudio van Max Zhivov nog een concept, maar dit unieke boothuis biedt voldoende ruimte voor piloten van een watervliegtuig om hun hydroplaan te parkeren zonder voet aan het vasteland te zetten. Het boothuis is ontworpen om volledig offside te worden gebouwd en dan in grote stukken samen te brengen voordat het waterstulpje op reis kan gaan.

Met een lengte van 15 meter en met een totale oppervlakte van 76 vierkante meter, heeft de boot genoeg ruimte voor een woonkamer, een badkamer en drie slaapkamers, waarvan één master bedroom. Met zo’n boothuis wil je natuurlijk het liefst chillen op plekken waar de zonnestralen voor exotische temperaturen zorgen en het water helderblauw is. Ook daarvoor biedt de HydroHouse genoeg ruimte om te zonnebaden of in alle rust te chillen onder de zonnepaneel-overkapping. Ja ja ook lekker milieuvriendelijk dus en volledig zelfstandig door de zonnepanelen die alle apparatuur aan boort, inclusief de twee elektromotoren, van genoeg stroom kunnen voorzien. Voor meer waanzinnige jachten en woonboten check de Instagram en site van Max Zhivov.

Foto’s: Max Zhivov

Highconsumption

Reageer op artikel:
Hydrohouse met aanlegsteiger voor je eigen watervliegtuig
Sluiten