Gaat Adam Sandler dan éindelijk een goede film maken?

Redactie 8 okt 2017 Entertainment

Adam Sandler, eigenlijk kent iedereen hem alleen maar van een oneindig lange lijst aan B-films. Blended, The Cobbler, Pixels, The Ridiculous 6, The Do-Over en Sandy Wexler, allemaal films die je waarschijnlijk bar weinig zeggen of je amper bijgebleven zijn.

Dat Sandler zo’n reeks missers achter zijn naam heeft staan, wil natuurlijk niet zeggen dat hij ook een slechte acteur is. Zo dacht Noah Baumbach, die de acteur nog een kans wilt geven. Baumbach staat bekend om zijn magische hand in drama-komedies. Zo regisseerde hij The Squid and the Whale en Fantastic Mr. Fox, films die op IMdB bekroond worden met een 7.4 en een 7.8. Dit zijn scores die voor de gemiddelde Adam Sandler-film alleen maar een droom zijn.

In zijn nieuwe film, The Meyerowitz Stories (New and Selected), heeft Baumbach Sandler als een van de hoofdrollen aan de cast toegevoegd. De film draait om een uiteengevallen familie die bij elkaar komt voor een evenement waar de artistieke werken van hun vader worden geëerd. Dit zorgt voor grappige, maar ook hele mooie beelden. Met zeker niet de minste cast, naast Adam Sandler zullen Dustin Hoffman, Emma Thompson en Ben Stiller de andere hoofdrollen vervullen. Vanaf 13 oktober op Netflix!

Airows

Reageer op artikel:
Gaat Adam Sandler dan éindelijk een goede film maken?
Sluiten