The Hoff kondigt nieuwe Knight Rider film aan

redactie 1 mrt 2019 Entertainment

Al jaren zoemen er geruchten over een nieuwe Knight Rider film en David Hasselhoff heeft ons zojuist weer nieuwe hoop gegeven. In een gesprek met Mirror Online kondigt de acteur aan: ‘The Knight Rider will ride again’.

De serie was iconisch in de jaren ’80 maar bij veel Nederlanders is het natuurlijk ook bekend van de geniale Mastermovies filmpjes. David Hasselhoff is al jarenlang dolenthousiast bezig om een revival voor elkaar te boksen. Helaas heeft hij met veel tegenslagen te maken gehad. Nu is er dus eindelijk een doorbraak. Hoewel The Hoff er eigenlijk niks over kwijt mocht was hij te opgewonden om het nieuws voor zich te houden.

Samenwerking met James Gunn

Zo vertelde hij dat sinds 2017 is hij bezig om samen met regisseur James Gunn de rechten voor de film te verkrijgen. Er zijn vaker pogingen gedaan om Knight Rider weer van de grond te krijgen. Zo verscheen er in 2008 een geflopte serie zonder Hasselhoff en de Pontiac Firebird. De serie is Hasselhoff zijn paradepaardje en hij geeft in het interview ook aan dat het hem niet eens uitmaakt of hij de hoofdrol krijgt. Wat ons betreft is er echter maar één acteur en één auto die dit kunnen doen en dat is David en zijn trouwe bolide KITT.

Een paar jaar geleden werden we ook al lekker gemaakt voor een nieuwe Knight Rider met een trailer die plotseling online verscheen. Helaas bleek het toen slechts een reclame te zijn. Deze check je hier:

Reageer op artikel:
The Hoff kondigt nieuwe Knight Rider film aan
Sluiten