KITT uit Knight Rider kan binnenkort van jou zijn

Redactie 5 aug 2018 Machines

Voor alle Knight Rider of Mastermovies fans is dit toch wel een droomauto. We weten allemaal dankzij Nicht Rijder dat een chick niet op de brommer kan en echt een auto nodig heeft, dus moet je als een malle naar de veiling van de Super Pursuit Mode KITT op 29 september bij het Volo Auto Museum.

Je betaalt tussen de 30.000 en 40.000 dollar voor deze klassieke bak. Valt nog best mee. Als je nagaat hoe nostalgisch deze waggie is voor veel mensen.

Super Pursuit Mode

Het gaat niet om de normale, standaard uitvoering van KITT. Naast die standaard wagen, produceerden ze namelijk ook een trio Super Pursuit Mode KITTs waar een paar snelle updates op zitten. Het gaat om de derde waggie, die als back-up fungeerde van de tweede auto. Die was bedoeld voor alle actie scènes maar is nooit gebruikt voor het filmen. Anders had de prijs waarschijnlijk ook wel wat hoger gelegen.

Natuurlijk zitten de iconische rode lichten op de motorkap. Ook het herkenbare stuur is aanwezig en het beeldscherm in het dashboard niet te vergeten. Gruwelijke bak dit.

Foto header: Flickr.

Reageer op artikel:
KITT uit Knight Rider kan binnenkort van jou zijn
Sluiten