Buitenkansje: Hednesford Town Football Club staat te koop en wacht op jou

redactie 25 Feb 2019 Entertainment

Heb jij er altijd al van gedroomd om Football Manager in real life te spelen? Dit is je kans! Jij kan Hednesford Town Football Club eigenhandig naar de Premier League loodsen, als nieuwe eigenaar van dit pittoreske Engelse cluppie. De voetbalclub staat namelijk sinds een tijdje te koop en wacht nog op een nieuwe eigenaar. Ondertussen werken ze wel nog steeds hun wedstrijdjes af in The Northern Premier League.

Voordat je al het spaargeld voor je huisje, de studie van je kinderen of je bruiloft steekt in een voetbalclub, moet je natuurlijk wel weten wat je krijgt voor die centjes. We kunnen je verzekeren dat jij als toekomstige Louis van Gaal wel uit de voeten moet kunnen met deze voetbalvereniging. Je krijgt namelijk een grondoppervlak van 2.2 hectare. Op die grond bevindt zich een, door de FA, goedgekeurde grasmat. Ook beschikt de vereniging over een eigen stadion met plek voor zo’n 6500 man. Voor de aanstormende jonge Ronaldo’s en Messi’s beschik je over een jeugdopleiding met jeugdteams. Wil je een biertje drinken na de match, dan kan dat in de kantine. Als kers op de taart is er ook nog enorm veel mogelijkheid tot uitbreiding, mocht je successen boeken dan zou je hier je eigen Wembley kunnen plaatsen.

Hednesford Town Football Club

Hednesford Town Football Club is een echte Engelse club uit Staffordshire. In hun eigen Keys Park Stadion spelen ze de wedstrijden op het zevende niveau in Engeland. Het gaat hier om een club met een rijke historie. Al sinds 1880 staat Hednesford Town FC op de kaart. Meerdere keren is het de club gelukt om de tweede ronde van de nationale FA-cup te bereiken. In dit bekertoernooi doen ook de allergrootste Engelse clubs mee. Dat is dus al een goede kans om je cluppie in de kijker te spelen. Manchester City-Hednesford Town FC: 1-3. Wij zien het al helemaal voor ons, jij ook? Hier kun je bieden op je nieuwe club.

Foto’s: Right Move

Reageer op artikel:
Buitenkansje: Hednesford Town Football Club staat te koop en wacht op jou
Sluiten