Dit is de man met de langste carrière op Football Manager

redactie 14 okt 2016 Entertainment

Met een tijd van 173 dagen, 16 uur en 51 minuten heeft Darren Bland de langste carrière in Football Manager ooit. In real life had hij hier bijna twee jaar voor nodig. De Liverpool-fan won in 154 seizoenen, 151 keer de Serie A. Topper.

Deze man houdt wel heel erg van dit spel en heeft waarschijnlijk twee jaar vrij weinig tijd gehad voor andere dingen. Hij heeft zijn club tot en met 2163 gecoacht. Maar drank maakt meer kapot dan je lief is. Er kwam namelijk een alcoholische versnapering over zijn laptop heen en daardoor was het voorbij met zijn imposante carrière bij Fiorentina. Hij was namelijk alleen bij die club in dienst.

Het goede nieuws voor Darren is dat hij zijn game wel eindelijk kan updaten naar deze tijd. Hij speelde zijn carrière namelijk op Football Manager 2010. Nu kan hij beginnen met de laatste versie van de game.

En laat die nou bijna uitkomen. Donderdag 13 oktober werd bekend welke nieuwe features er allemaal in de game zitten. Tijdens een live uitzenden van ruim een half uur, vertellen de ontwikkelaars alles wat je moet weten over Football Manager 2017. Mocht je het nou gemist hebben, kun je het hieronder gewoon terug kijken.

Reageer op artikel:
Dit is de man met de langste carrière op Football Manager
Sluiten