Ontvang nu een gratis tablethouder bij aankoop van een Fleshlight

Redactie 13 nov 2018 Entertainment

We zitten midden in de Black Friday fetival maand bij onze vrienden van Willie. Onlangs lieten we je al zien welke riante kortingen je kunt scoren, maar nu geven ze ook nog een gratis tablethouder weg bij alle Fleshlights.

Ja vriend, je leest het goed. Een tablethouder waar jij je Fleshlight in kan doen zodat je optimaal je favoriete natuurfilms kunt bekijken en tegelijk je Fleshlight kunt gebruiken.  En die krijg je er gewoon gratis bij. Een all-in-one dienst waar het leven een beetje chiller van wordt. Dit zijn de deals die je niet zomaar naast je neer kunt leggen, makker.

Keuzemogelijkheden op het gebied van Fleshlights

Het enige wat je nu dus hoeft te doen is een Fleshlight aanschaffen. Daar zijn nogal wat keuzes in kunnen we je vertellen. We hebben diverse Fleshlights al uitgebreid besproken. Kets je graag de synthetische punani van een pornoster? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Fleshlight by Riley Reid, stoeipoes Riley Steele of de befaamde Tori Black.

Er zijn ook nog andere opties, zoals een volautomatische Fleshlight in de vorm van de Fleshlight Launch. Hebben we laatst nog voor je getest. Verder is er in de vorm van de Quickshot Vantage ook nog een handige versie op pocketformaat die je gewoon easy overal mee naartoe kunt nemen. Anders kun je ook gewoon gaan voor de goedkoopste, dat is de instapversie die je nu met liefst 19% korting kunt bestellen, waardoor je slechts €49,95 hoeft af te rekenen. Een schijntje als je bedenkt hoeveel plezier je hier uit gaat halen.

Gratis tablethouder = winnen

Welke keuze je ook maakt, die tablethouder krijg je er gratis bij. Neem van ons aan dat de aankoop van een Fleshlight oprecht een goed idee is. Is het niet voor jezelf, dan is het absoluut een briljant verjaardagscadeau. Hier kun jij jouw Fleshlight bestellen. Tot en met 26 november kun je gebruik maken van de Black Friday kortingen bij Willie, dus niet te lang twijfelen pik.

View this post on Instagram

Black friday festival!! Gratis tablethouder bij alle fleshlight! 😍 #willie #debesteinbed

A post shared by Willie.nl (@willie.nl) on

Reageer op artikel:
Ontvang nu een gratis tablethouder bij aankoop van een Fleshlight
Sluiten