We stopten onze leuter in de Fleshlight by Tori Black

Redactie 2 feb 2017 Entertainment

Seksspeeltjes. De een verafschuwt, de ander omarmt ze als hun eigen moeder. FHM heeft inmiddels al diverse toys in verschillende soorten en maten aan een test onderworpen. Maar als er wat nieuws is, dan zijn wij er als de kippen bij om ‘m te checken. Dus gaan we nu aan slag met de spiksplinternieuwe Fleshlight by Tori Black.  

Fleshlights poppen uit de grond als bloemetjes in de lente. Waar de voetbalsterren shirtjes met hun rugnummer verkopen, daar draait de marketing van de vrouwelijke pornosterren volledig om een fleshlight van hun vakkundig nagebootste poenie. Natuurlijk kan vedette uit de industrie Tori Black niet achterblijven.

Tori Black Fleshlight
Mevrouw Black kijkt je vanaf de doos al verleidelijk aan.

De doos is inmiddels herkenbaar, alleen het plaatje en de naam is anders. Tori Black kijkt me aan alsof ze iets heel stouts met me wilt doen. Voor wie geen idee heeft (niet liegen, mannen) wie Tori is: Tori werd in 2010 door Loaded verkozen tot The Most Facially Attractive Female Performer in the Industry, maar werd ook verkozen als Hottie of the Year, Female Star of the Year en Best POV Sex Scene of the Year. Titels waar ze mee thuis kan komen. Daar zal paps vast trots op zijn geweest. Verder speelde ze in hits als Barely Legal All Stars 8, I Love Young Girl 4 en Real Female Orgasms 9. Omdat we haar nog iets beter willen leren kennen, gelijk erop duiken is ook zo wat, leert nadere inspectie op haar website dat ze uit Seatlle komt, in 1988 is geboren 1.75 meter hoog is, zo’n 64 kilo weegt, een vijfpuntige ster op haar buik heeft getatoeëerd en biseksueel is. Zo, dat scheelt weer het nodige koetjes en kalfjes gelul. Nu kunnen we eindelijk rampetampen.

Verwarming
Op de verwarming.

Verwarmingsinstallatie
Maar dat gaat iets anders dan eerst, want we hebben een nieuwe gadget op de kop getikt. Een Fleshlight Sleevewarmer. Oh yes. Eerst was onze kritiek dat je nogal wat handelingen moest verrichten voor je ‘m in gebruik kon nemen. Het hinderlijkst was dat je ‘m vijf minuten onder een hete kraan moest houden. Zie je het voor je? Jij helemaal warm om je Fleshlight ervan langs te geven, sta je in je blote stijve tokus in de keuken om je Fleshlight onder de kraan te houden. Dat is natuurlijk geen porum. Met die Sleevewarmer hoeft dat niet meer, en daar zijn we gelukkig mee. Het is een standaard met verwarmingsinstallatie waar je je fleshlight op zet, waarna die binnen vijf minuten zo warm is als de binnenkant van een bloedgeile Tori. Dit is de ultieme gadget voor iedere Fleshlight-fanaticus. Helemaal top.

fleshlight tori black
De ingrediënten voor een leuke avond.

Let’s go Tori, let’s go
Riem af, broek op de enkels en pompen maar. Zet die rechterhand maar aan het werk. Ja, het blijft handwerk. We kennen na vijf verschillende Fleshlights wel de ins en outs van het spelletje. Veel glijmiddel gebruiken, achterop kun je de zuigkracht aanpassen, FHM500 erbij (of een filmpje met Tori, ofcourse) en gaan met die banaan. Dat die verwarming écht een toevoeging is aan de feeling merken we wel als we met Tori aan het ketsen zijn. Het blijft veel langer warm dan wanneer je de kraan gebruikt. In combi met het glijmiddel de warmte voelt het daardoor veel realistischer aan. Dik in orde. Opvallend is wel dat de flamoes van Tori wat grotere rosbiefflapjes heeft zitten dan onze voorgaande vayjayjaymodellen. Maar eenmaal binnenin merken we niet zo veel verschil tussen een Fleshlight van Riley Reid, Riley Steele of Tori Black. Pizza, patat of pannenkoeken. Het is maar net waar je zin in hebt.

Fleshlight by Tori Black
De flamoes van Tori

Ik blijf erbij dat elke man dit een keer moet proberen. Zeg nou eerlijk, jij bent toch ook benieuwd? Het afgelopen jaar heb ik meer vragen over de Fleshlight gekregen dan over hoe het is om een McLaren te besturen. Dat zegt wel wat. Om het nog maar eens duidelijk te maken: ja, het is chill. Zeker met die verwarming erbij. Het is gewoon een bijzonder leuke variant op je rechterhand. De Fleshlight geeft je een lekker gevoel en je komt er van klaar. Wat wil je nog meer? Eén ding is zeker: dit is altijd een goed verjaardagscadeau voor één van je vrienden.

Bestel hier zelf je eigen Fleshlight by Tori Black!

 

Liever of ook de Sleevewarmer bestellen? Kan hier!

 

Reageer op artikel:
We stopten onze leuter in de Fleshlight by Tori Black
Sluiten