Black Friday zorgt voor riante kortingen op de spannendste seksspeeltjes

Redactie 2 nov 2018 Entertainment

Het jaarlijkse kortingsfestijn van Black Friday staat weer op het programma. Het fenomeen is overgewaaid uit de VS en elk jaar weer wordt het populairder in Nederland. 27 november is het zover en natuurlijk kun je dan ook gebruik maken van riante kortingen voor je seksspeeltjes.

Bij willie.nl is het zelfs zo dat je niet alleen vrijdag de 27e van die korting gebruik kunt maken, maar de hele maand november. Dit is de goedkoopste en leukste manier om je seksleven wat op te spicen. Hieronder zetten we een aantal interessante dealtjes voor je op een rij waarmee jij je wifey en jezelf ongetwijfeld heel erg blij mee gaat maken.

1. Sensual g-spot vibrator van Safe (67% korting)
Als je een superdeal wilt maken, dan moet je de sensual g-spot vibrator aanschaffen. Van €59,95 is ‘ie afgeprijsd naar slechts twee tientjes. Winning. Het apparaat is gemaakt om het vrouwelijk lichaam optimaal te kunnen stimuleren, waarbij in de schacht van de vibo twee motortjes zijn bevestigd voor topgenot. In totaal heeft ‘ie tien verschillende vibratiestanden, die je eenvoudig kunt gebruiken met de drukknoppen. Reken maar dat je chick hier plezier uit gaat halen. Hier kun je ‘m bestellen.

2. Fleshlight (19% korting)
Als je ooit hebt nagedacht om een fleshlight te kopen, dan is dit het moment vriend. Voor een halve barkie heb je al deze Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit. Lekker zacht, gemakkelijk schoon te maken en een perfect instapmodel. Neem van ons aan: het is echt een toevoeging (reviews hier) aan je rechterhand. Bovendien krijg je een gratis Fleshlight Launchpad tablethouder gratis bij. Scoor hier je Fleshlight.

3. Glijmiddel (21% korting) + gratis Badbom
De tijden dat je vrouw bij de aanblik van jouw daverend knappe kop spontaan veranderde in de Niagara Falls zijn wel voorbij, en een portie glijmiddel is een dankbare oplossing. Met deze van JO worden de sensuele gevoelens ook nog eens opgewekt, dus dat is extra mooi meegenomen. Je hebt het toch nodig, dus waarom maak je niet gebruik van de korting nu je de kans hebt? Hier bestel je een tube glijmiddel met dikke korting. Krijg je er nog een gratis Bad Bom bij ook.

4. Condooms (17% korting)
Als je geen relatie hebt dan ontkom je niet aan de aanschaf van condooms. Wat voor glijmiddel geldt, gaat ook op voor de condooms: dan kun je ze beter aanschaffen met korting, toch? Nu een heel Safe try-out pakket van 30 stuks voor 25 euro. Haal ‘m hier in huis.

5. Mapalé lingerie
Als je echt een spannend outfitje wil kopen voor je meisje, ga dan voor de lingerie van Mapalé. Het merk is afkomstig uit Colombia en als ze ergens weten hoe ze zich moeten spannend moeten aankleden, dan is het daar wel. Willie is de enige webwinkel van Nederland waar Mapalé lingerie wordt verkocht, dus je weet waar je moet zijn. Hieronder een paar voorbeelden van setjes. Hier haal je jouw favoriete Mapalé lingeriesetjes.

Dus, wil jij je seksspeeltjes met de nodige korting inslaan? Ga dan als de sodemieter naar willie.nl/black-friday en scoor wat nieuwe toys. Naast bovengenoemde tips staat er nog veel meer, dus neem gerust een kijkje. De actie loopt van 1 november tot 27 november. Veel plezier ermee buddy!

Reageer op artikel:
Black Friday zorgt voor riante kortingen op de spannendste seksspeeltjes
Sluiten