Laatste seizoen van Game of Thrones verschijnt definitief in april

Redactie 13 nov 2018 Entertainment

We hebben er ontzettend lang op moeten wachten, maar het laatste seizoen van Game of Thrones komt eindelijk in zicht. De officiële releasedatum is net bekend geworden.

Omcirkel april 2019 maar aan in je agenda want dat is het moment waarop het spektakel van het laatste seizoen los zal barsten. Dit is net bevestigd door producent HBO. De geruchten gingen al langere tijd, maar een teaser video maakt het definitief.  In de video wordt op onheilspellende manier verwachtingen geschapen.

“Every battle.

“Every betrayal.

“Every risk.

“Every fight.

“Every sacrifice.

“Every death.

“All #ForTheThrone”

Dussss. In elk geval zullen alle openstaande vragen in het laatste seizoen worden beantwoord. Althans, dat hopen we dan maar. Wel zijn de verwachtingen dusdanig hoog, dat we ervanuit kunnen gaan dat dit het beste, grootste en spectaculairste seizoen van allemaal gaat worden.

HBO chef Casey Bloyds liet eerder dit jaar al weten dat de CGI, battles en afleveringen groter en intenser dan ooit zullen worden. Elke aflevering zal liefst 90 minuten duren, dus dat worden in elk geval lange afleveringen. We kunnen niet wachten totdat het 8e seizoen van een van de gruwelijkste series aller tijden eindelijk te zien zal zijn.

Reageer op artikel:
Laatste seizoen van Game of Thrones verschijnt definitief in april
Sluiten