Het legendarische duo Kenan & Kel keert terug in nieuwe film Good Burger 2

En of we hier een partijtje zin in hebben. Al onze jeugdherinneringen flitsen aan ons voorbij als we de intro horen van Kenan & Kel. Het komische duo heeft onze lachspieren in het verleden flink aan het werk gezet, en we weten zeker dat ze dat binnenkort weer gaan doen. Kenan & Kel maken namelijk hun comeback in de gloednieuwe film Good Burger 2. Laat maar komen!

Good Burger 2

Oude tijden herleven met de teaser van Good Burger 2. We zien hoe de klunzige Ed komt aan scheuren in zijn burgermobiel en z’n vriend Dexter ondersteboven rijdt. Het is de hereniging van het legendarische duo en het begin van een gloednieuw avontuur. Geheel in fastfoodthema natuurlijk. Ook horen we de legendarische uitspraak ‘Welcome back to Good Burger, home of the Good Burger. Can we take your order?’ weer voorbijkomen. Dat zorgt toch wel voor een glimlach op ons gezicht. We kunnen niet wachten op Good Burger 2. Helaas moeten we nog wel even wachten, want Good Burger 2 is pas vanaf het najaar te zien op Paramount+. De exacte releasedatum is nog niet bekend.

Good Burger

Weten we nog hoe we in 1995 aan de buis gekluisterd zaten als de sketch Good Burger voorbijkwam in de Nickelodeon-serie All That? Wat een tijden waren dat. Kel Thompson vertolkte de rol van Ed en Kenan Mitchel die van Dexter. De heren deden het zo goed, dat in 1997 de eerste Good Burger-film op het witte doek te zien was. Nu, ruim 26 jaar later, komt er dus eindelijk een vervolg.

Kenan & Kel

We kennen Kenan Mitchel en Kel Thompson natuurlijk vooral van de iconische serie Kenan & Kel. We hebben tussen 1996 en 2000 vaak huilend van het lachen op de grond gelegen terwijl we keken naar de avonturen van de twee beste vrienden uit Chicago. Kenan wilde vooral heel snel rijk worden, maar zijn onnozele vriend Kel gooide meestal roet in het eten en werkte het tweetal vaak in de nesten. Wij kunnen niet wachten op de comeback van Kenan & Kel. We hebben hieronder natuurlijk de teaser van Good Burger 2 nog voor je!

Reageer op artikel:
Het legendarische duo Kenan & Kel keert terug in nieuwe film Good Burger 2
Sluiten