Vlaamse Vlammen: schoonheidsspecialiste en model Yinte Geyskens

nov 06 2022, 17:00 Girls
yinte13
Wonderschone vrouwen. We hebben er genoeg van in Nederland, maar soms is het ook leuk om een kijkje over de grens te nemen. In België bijvoorbeeld. Daarom hebben we onze rubriek Vlaamse Vlammen weer voor je klaarstaan. Misschien hebben jullie haar al eens eerder bij ons gespot, maar onze huisfotograaf Russell Pierson heeft haar opnieuw op de gevoelige plaat gezet. Bewonder haar opnieuw of maak kennis met de prachtige Yinte Geyskens.
Hi Yinte! Hoe gaat het met je?
Hi! Met mij gaat alles goed. Ik hoop voor jullie hetzelfde!
Wat een gave shoot met Russell. Wat vind je er zelf van?
O, dank je! Wat lief. Het was natuurlijk weer een super leuke shoot en dag met Russell. Ik werk echt super graag met hem samen, omdat ik altijd direct op mijn gemak bij hem ben. Het is gewoon echt relaxed en leuk om met hem te shooten. Daarnaast bent ik natuurlijk weer super tevreden over de shoot en de resultaten.
Waar ben je geboren en getogen?
Ik ben geboren in Leuven en heb ik ook altijd aan de kanten van Leuven gewoond!
Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben schoonheidsspecialiste van beroep en werk in verschillende beautyzaken. Daarnaast werk ik als mannequinmodel bij Chantelle Paris. Buiten dat houd ik me ook bezig met ander modellenwerk. Ik heb het vaak wel druk, maar daar houd ik van. Om te ontspannen ga ik het liefst uiteten, een dagje naar de wellness of gewoon een dagje alleen thuis voor wat me-time.
Wat wilde je worden toen je nog een klein meisje was?
Vanaf jongs af aan wilde ik al iets doen in de beautysector. En natuurlijk model worden. Zolang het maar iets met beauty te maken had, vond ik het leuk.
Wat is je allergrootste droom?
Ik wil natuurlijk blijven groeien als model. Ik hoop dan ook nog op veel leuke samenwerkingen met bekende merken. Ook vind het altijd superleuk om gepubliceerd te worden in magazines, dus ik hoop dat dit in de toekomst weer zal gebeuren. Verder is het mijn droom om gezond en geluk te blijven.
Op welke prestatie in je leven ben je het meest trots?
Over het algemeen ben ik best wel trots op mezelf om wat ik in korte tijd al allemaal heb mogen doen qua modellenwerk en samenwerkingen. Een specifiek ding noemen, vind ik wel moeilijk, haha! Ik ben zo dankbaar voor alles en ik hoop dat er nog veel meer leuke dingen bij mogen komen.
Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Skydiven (parachutespringen).
Op wat voor type mannen val je?
Ik val op hardwerkende mannen, omdat ik zelf ook heel veel werk. Ik zou dus niet matchen met iemand die heel veel vrije tijd heeft, want dat heb ik niet en ik denk dat het dan snel stuk zal lopen. Als je het beide drukt hebt en hard werkt, sta je meer hetzelfde in het leven en begrijp je elkaar beter. Verder wil ik een lieve en zorgzame partner. Loyaliteit is natuurlijk ook heel belangrijk!
Wat onze lezers natuurlijk willen weten: ben je nog single of is je hart al veroverd?
Ik heb een relatie.

Vluggertje met Yinte

Stad:Ibiza, Amsterdam en Londen Land: Spanje
Restaurant/eten:Umami & Grill 'n' Chill Model: Kendall Jenner
Film:Black en Taken Dier: Hond (Pomeriaan)
Auto:Mini Cooper. Dat vind ik al van kleins af aan en nu rijd ik er zelf ook eentje. Festival: Tomorrowland
Mooiste vrouw: Isabelle Mathers
Meer over Yinte? Volg haar vooral op Insta. Vergeet vooral ook niet om effe onze favoriete huisfotograaf Russell Pearson te volgen voor meer van dit soort prachtige beelden.

Gallery

Credits

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Túúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant