Vlaamse Vlammen: de bloedmooie Zoé da Silva

sep 05 2023, 11:55 Girls
rus 8131
Nederland staat garant voor skitterende vrouwen, maar laten we onze buren niet vergeten. Na een tijdje op de Hollandse toer te zijn geweest, is het weer eens tijd voor een nieuwe episode van Vlaamse Vlammen. Maak kennis met Zoé da Silva. Ook deze shoot is afkomstig uit de trip naar Bali van fotograaf Russell Pearson. Yep, de beste man heeft inderdaad niet stilgezeten. Het resultaat mag er zijn!
Hi Zoé! Hoe was het om te shooten met Russell?
Echt geweldig, Russell is zo gezellig om mee samen te werken. Zijn positieve energie en professionaliteit maakten de samenwerking echt plezierig. Ik hoop dat we in de toekomst nog de gelegenheid krijgen om vaker samen te werken.
rus 8010
Foto: Russell Pearson
Dat hopen wij ook. Waar kom je vandaan en waar woon je nu?
Ik kom van Brussel en momenteel ben ik in Antwerpen, ik ben net terug van een onvergetelijk verblijf van 5 maanden op Bali. Het was een fantastische ervaring en heeft me zeker geïnspireerd om mijn horizon te verbreden. Op dit moment heb ik eigenlijk nog geen vastomlijnd idee over waar ik wil gaan wonen; ik laat het leven op me afkomen en volg het pad dat zich voor me opent. Bali heeft echter een bijzonder plekje in mijn hart veroverd en ik kan niet ontkennen dat het als een mogelijke toekomstige woonplek op mijn radar staat. De betoverende natuur, de rijke cultuur en de warme sfeer van het eiland hebben me diep geraakt.
Mooi! Wat doe je eigenlijk in het dagelijks leven?
Ik ben dankbaar voor de kans dat ik online kan werken, waardoor ik vrij ben om te werken vanaf elke locatie en op mijn eigen schema. Ik werk als Virtual Assistant voor entrepreneurs. Tijdens mijn verblijf in Bali kon ik echt genieten van het leven en de vrijheid om te doen wat ik wilde, vooral als het ging om sporten en mijn algehele welzijn. Het eiland bood een inspirerende omgeving waarin ik me kon concentreren op mijn passies en mijn persoonlijke groei. Nu ik terug ben in Antwerpen, probeer ik vooral tijd door te brengen met mijn familie en vriendin voordat ik opnieuw mijn volgende avontuur aanga, wat zich snel zal voordoen. Het is heerlijk om weer omringd te zijn door mijn geliefden en herinneringen te maken samen, voordat ik mijn reis vervolg.
Wat wilde je worden toen je nog een klein meisje was?
In mijn leven heb ik altijd een veelvoud aan interesses gehad en talloze dromen nagejaagd. Het begon allemaal met mijn opa, die bij de politie werkte met getrainde honden, en ik wilde niets liever dan in zijn voetsporen treden. Mijn interesses veranderden door de jaren heen: van geïnspireerd zijn door atletiek en het streven naar een carrière als chef-kok, tot het constante verlangen om een bezigheid te hebben waarin ik echt opga, waarin mijn passies en talenten tot uiting komen en waarin ik anderen kan inspireren en blij maken.
rus 7840
Foto: Russell Pearson
Als je Belgen en Nederlands vergelijkt met elkaar. Wat is het grootste verschil?
Eerlijk gezegd ben ik nog niet veel in Nederland geweest, maar de paar keren dat ik er was, heeft het me direct opgevallen hoe open en liefdevol de mensen zijn. In vergelijking met mijn ervaringen in België, waar ik vandaan kom, merkte ik dat de mensen in Nederland over het algemeen meer open staan voor nieuwe ontmoetingen en gemakkelijker contact maken.
Op wat voor type mannen val je?
Ik heb een zelfverzekerde, onafhankelijke man nodig, iemand die de leiding neemt en zijn mannelijkheid belichaamt, zodat ik mijn vrouwelijkheid volledig kan uiten. Iemand op wie ik kan rekenen, die zijn beloftes nakomt. Een emotioneel intelligente man, met wie we een werkelijk diepe band kunnen creëren.
Wat is het grappigste waarmee iemand in jouw DM is geslidet?
Niemand is ooit op een grappige manier in mijn DM's is geslidet. Het lijkt erop dat mensen op Instagram vaak een serieuze benadering hebben en humor soms ontbreekt. Als er iemand is die het lef heeft om op een originele en amusante manier mijn aandacht te trekken, dan sta ik daar zeker voor open, haha.
rus 8424
Foto: Russell Pearson
Op welke prestatie in je leven ben je het meest trots?
Heel mijn leven heb ik gehoord dat ik bepaalde dingen niet moest ondernemen, mensen zeiden me dat het me niet zou lukken. Maar nu leef ik mijn droomleven: ik werk waar ik wil, ik reis zoveel als ik wil, terwijl ik goed voor mezelf zorg, zowel fysiek als mentaal. In een omgeving waar alles snel gaat en mensen hun gezondheid verwaarlozen, voel ik me ontzettend gelukkig dat ik vrij ben van dit alles. En alsjeblieft, voor de mensen die zich anders voelen, luister niet naar anderen. Ze zullen altijd hun mening geven, gebaseerd op wat ze zelf niet kunnen doen. Maar zij zijn niet jij! Dus laat je inspireren door mensen die het leven leiden waar je van droomt en ga voor je doelen. Wees niet bang om groot te denken en te geloven in je eigen kracht om ze waar te maken. Laat je niet langer tegenhouden door de negatieve stemmen uit het verleden. Je hebt de kracht om je eigen weg te volgen en je dromen na te jagen, ongeacht wat anderen zeggen. Ga ervoor en creëer het leven waar je naar verlangt. De wereld ligt aan je voeten, dus laat je dromen werkelijkheid worden.
Dat zijn prachtige teksten! Waar droom jij nog van?
Ik koester de droom om nog meer van de wereld te ontdekken, nieuwe culturen te ervaren en prachtige bestemmingen te verkennen. Reizen geeft me een gevoel van vrijheid en avontuur, en ik verlang ernaar om mijn horizon steeds verder te verbreden en nieuwe onvergetelijke ervaringen op te doen. Een andere droom die diep in mijn hart leeft, is het hebben van een liefdevolle en gelukkige familie. Ik verlang naar een warme thuis waar ik mijn liefde kan delen met een partner en kinderen, waar we samen lachen, groeien en elkaar ondersteunen in het leven. Het vooruitzicht om een gezin te stichten en mooie herinneringen te creëren, vervult mijn hart met blijdschap en hoop. Voor mij is geluk niet gebaseerd op materiële rijkdom, maar op het vinden van vreugde in kleine dingen en het cultiveren van waardevolle relaties met mensen om me heen. Ik streef ernaar om innerlijke rust en tevredenheid te vinden in het dagelijkse leven, ongeacht de uitdagingen die op mijn pad komen.
Meer over Zoë? Check haar Instagram. Vergeet vooral ook niet om Russell Pearson te volgen voor meer van dit soort prachtige beelden.

Vluggertje met Zoé da Silva

Stad: Sydney
Land:Bali Restaurant/eten: Italiaans of Japans
Model: Er zijn zoveel mooie vrouwen om uit te kiezen dat het bijna onmogelijk is om te beslissen. Elk heeft zijn eigen unieke charme en aantrekkingskracht, waardoor de keuze des te moeilijker wordt. Film: Pearl Harbor
Dier:Alle dieren Auto: Porsche Cayenne
Festival:Burning Man

Gallery

Credits

Fotograaf: Russell Pearson Model: Zoé da Silva

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Túúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant